2017. február 2., csütörtök

Bemutatjuk a 2017-es lámpatrendeket!

A trendek és előrejelzések már nemcsak a divat és a szépségipar és a tőzsde jellemző kifejezései, hanem bizony a lakberendezés és a design is egyre inkább igyekszik évről-évre, szezonról-szezonra megújulni, frissülni és új termékekkel, formákkal gazdagítani a piacot. Gyertek, tartsatok velünk, nézzük meg együtt, hogy mi a divat lámpafronton 2017-ben!1. A ragyogó csillárok egy időben csak a kastélyok, előkelő lakások ékei voltak, mostanában viszont egyre inkább beköltöznek lakásainkba. Egy megfelelően kiválasztott csillár, csodás éke, dísze lehet szobánknak, ragyogásával hangsúlyt helyezhet a térben.
2. Légy jóba a geometriával! Ha suliban a hideg kirázott a paralelogrammáktól és a köbméter és felület számításkor, akkor bizony nem vagy egyedül. Viszont, ha lámpát választasz csak arra kell figyelned, hogy a kiválasztott forma passzoljon a térbe, a felületén és éleinek hosszát nem kéri rajtad számon senki :)!
3. Az ipari lámpatestek korábban csak egy nagy csarnokban, vagy egyszerű műhelyekben voltak fellelhetők, azonban a mostani letisztult, ipari vonásokat magán viselő irányzat szerint tökéletesen megférnek otthonunkban is. Szerintünk is, válogassatok kedvetekre ezekből a lámpatestekből is!
És végül, de nem utolsó sorban, van egy jó hírünk! Most hétvégén, február 4-én és 5-én minden lámpát 20% kedvezménnyel vásárolhattok meg. Ha eddig hezitáltál, most csapj le a Neked tetsző darabokra!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig