2017. február 11., szombat

Így varázsolj fürdőszobádból igazi wellness paradicsomot!

Amikor azt halljuk fürdőszoba, sokunknak egy ridegre csempézett, mosdós, kádas helyiség jut az eszünkbe, pedig otthonunk ezen szekciója is lehet kényelmes, hívogató, valódi wellness oázis, testünk-lelkünk töltekező helyszíne. Csokorba gyűjtöttük most Nektek, hogy milyen elemekre érdemes odafigyelni, ha egy otthonos, kényelmes kikapcsolódásra csábító paradicsomot szeretnétek kialakítani fürdőszobátokból!


1. Ne féljünk a fától a vizes helyiségben! Nem kell feltétlenül valódi fára gondolnunk, használjunk fa utánzatú padlóburkolatot vagy dekoros szekrényeket! A fa a természet hangulatát és melegséget visz minden térbe!2. A világítás is fontos! A lámpatestek kiválasztásánál mindenképpen ügyeljünk a víz és cseppálló lámpákra (IP) a mennyezeten és a tükör mellett. Hangulatfényként a gyertyák, mécsesek is tökéletes választás lesznek!

3. Rakjunk képeket a falra! Téma szerint lehetnek számunkra kedves családi kirándulások emlékei, olyanok melyekre nézve ellazulunk, újra átéljük a kikapcsolódás pillanatait, vagy akár lehetnek az ellazulást, meditálást segítő spirituális képek is.

4. Rejtsünk el, amit csak lehet szekrényekbe. A sok kipakolt ez meg az, törülköző, kiegészítő mind-mind eltereli a figyelmünket. Minél nyugtatóbb a környezet, annál könnyebben megnyugszunk mi is.5. Növények-növények-növények! Vigyünk egy kis életet, fürdőnkbe, válasszunk párát és meleget jól tűrő kis cserepeseket vagy hatalmas pálmákat!

Reméljük, tippjeink, tanácsaink segítenek Nektek, hogy a fürdőszobátokat a saját wellness szájízetekre hangoljátűok. Fürdőszoba bútor akcióinkról pedig tájékozódjatok honlapunkon! Áruházainkban és webshopunkban várunk Titeket szeretettel!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig