2017. február 14., kedd

Öltöztesd tavaszba otthonod!

Ezen a héten nagyon kegyes velünk az időjárás, a reggeli cudar zúzmara után napközben már süt a nap! Mennyire más a hangulatunk és így egyre közelibbé és hihetőbbé válik, hogy tényleg jön a tavasz! Ahhoz, hogy ez ne csak szívünkben, lelkünkben legyen így, öltöztessük otthonunkat is tavaszi díszbe! Mostani bejegyzésünkben megmutatjuk, hogy készíts egyszerű, de nagyon látványos, akár otthon is fellelhető alapanyagokból napsütéses, vidám dekorációt!

A télen használt, de most kicsit funkcióját vesztett lámpásokat ne rakd el, hiszen olyan gyönyörűek! Készíts belőlük nyuszival, műfűvel egy kis fészket!

A lámpások mellett, a gyertyatartókat se pakoljuk mélyre, hiszen egy-egy apró tavaszi figurával vagy dísz madáretetővel édes szobadíszeket varázsolhatunk belőlük!


A vázákat, amikbe amúgy "csak" virágot tennél, dobd fel tojásokkal, majd úgy tedd bele a virágot. Amennyiben igazi virágot használsz, úgy a tojások mindenképpen műanyagok legyenek, hogy ne ázzanak szét!


Süteményes kínálón vagy épp búra alatt tartsunk sok-sok virágot!
Végül, de nem utolsó sorban, képkereteinket is öltöztessük díszbe! Így már nemcsak az asztalon, a lerakón és a polcokon, hanem a falainkon is visszaköszön majd a tavasz!Reméljük, találtatok szíveteknek kedves dekorációs ötletet! Ha szükséged lenne pár kiegészítőre, akkor kattints a termék linkekre és nézz körül webáruházunkban. Hétvégén pedig minden lakástextíliára, szőnyegre, függönyre, karnisra, lámpára, háztartási- és konyhai eszközre, tapétára, képre, tükörre és lakásdíszre 15% kedvezménnyel juthatsz hozzá! Várunk szeretettel áruházainkban és online!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig