2017. március 22., szerda

A legszebb húsvéti asztaldíszek és terítékek

A húsvéti ünnepkör egyik központi része az ünnepi asztal. A készülődés, várakozás időszakára is készíthetünk dekoratív asztaldíszeket, tavaszi kompozíciókat, húsvét hétvégén pedig megkoronázhatjuk mindezt egy gyönyörű ünnepi terítékkel. Fogadjátok szeretettel Eszter, a Színes Ötletek bloggerének válogatását a témában!
A húsvét és a tavasz közeledte rengeteg ihletet ad az asztaldíszek kreatív megkomponáláshoz. Sokféle alapanyagból, gazdag, élénk színvilággal dolgozhatunk, legyen szó akár egy apró, jelképes dekorációról vagy akár egy húsvéti koszorúról vagy élőnövényes vidám díszről. A dekorációk szerves részét képezhetik a különféle formájú és méretű tortatálak és kínálók is, amelyekre nem csupán ehető finomságok kerülhetnek, hanem bizony ünnepi dekorációk is. Fantasztikusan látványos lesz a végeredmény, ha friss virágokkal, búja zöldekkel vagy bármilyen natúr stílusú elemmel egészítjük ki a kompozíciót. Színek tekintetében legyünk bátrak, a húsvét kitűnő alkalom, hogy merészebb színösszeállításokkal is dolgozzunk, de persze a klasszikus arany, fehér és szürke is mindig jó választás, pláne ha egy kis fáradt türkizzel párosulnak.Húsvéti terítékek

Bizonyára sokunk családi körében kap igen fontos szerepet az ünnepi asztal, a menü és azt kísérő teríték. Tervezhetjük visszafogottabb, puritánabb stílusúra, vagy akár pompás, gazdagon díszített elemekkel is kiegészíthetjük, ki-ki a maga ízlése szerint.
Reméljük, sikerült kedvet csinálnunk, hogy idén különleges dekorációval várd a vendégeidet. Ha teríték vagy dekoráció témában szükséged van további ötletekre, akkor gyere, látogass el áruházainkba, a kika deco üzletbe, vagy nézz körül webshopunkban, online! Várunk szeretettel!
Share:

1 megjegyzés

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig