2017. március 16., csütörtök

Csempészd be a természetet az otthonodba!

Most, a jó idő beköszöntével sokkal többet vagyunk kint, a szabadban. És ez csodás érzés, kint lenni az ébredező természetben, de mi lenne, ha bentre is be tudnánk költöztetni a természetet virágok, cserepes növények képében? Tudtátok, hogy egy-egy cserepes virág levegő tisztító hatással bír és hangulatunkat is feldobja egy-egy szép csokor, vagy harsányan zöldellő cserepes virág? Gyerünk, csempésszünk virágokat otthonunk 4 fala közé!

Kezdjük a hálószobában! Nagyon fontos, hogy tiszta, jó levegőben aludjunk, így ide mindenképpen kerüljön egy-egy borostyán, páfrány vagy fikusz.


A természetet indirekt módon is behozhatjuk, textilekkel, érzetekkel, nézzétek meg erről készült youtube videónkat is!


A hálószoba után jöjjön a lakóterünk, a nappalink, ahol szintén hasznos mind levegő tisztaság, mind látvány szempontjából egy-egy jól elhelyezett növény. A nappaliban dekorálhatunk vágott virágokkal is, amikből ilyenkor tavasszal hatalmas a választék :)!
Nincs tavasz tulipán nélkül, így szerintünk mindenképpen érdemes megnéznetek youtube videónkat, melyben 3 tulipános dekort mutatunk Nektek, melyet Ti is elkészíthettek otthon!


Harmadik helyszínünk pedig, a konyha! A klasszikus fűszernövényeken túl, olyan növényeket válasszunk, melyek jól bírják a konyhai levegőt, az esetleges huzattól sem lesz semmi bajuk egy jó szellőztetés után és persze a melegtől sem kókadnak el elsőre. Ilyen lehet a borostyán, az anyósnyelv és a zámia.

Amennyiben kedvet kaptál otthonod zöldebbé tételéhez, nézz körül áruházainkban, a kika deco üzletben és persze webshopunkban, online, ahol csodás kaspókat, vázákat és lakástextileket találsz! Várunk szeretettel!

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig