2017. március 24., péntek

Hogyan találd meg a tökéletes kanapét?

A kanapé, nappalink központi eleme, mondhatjuk úgy is, hogy a nappaliban töltött időnket a kanapén töltjük. Ezért is fontos, hogy életvitelünknek, nappali méretünknek és persze pénztárcánknak megfelelő kanapét válasszunk. Mivel egy kanapét nem 1 évre veszünk, hanem többre, érdemes alaposan körbejárni, hogy nekünk milyen kanapé felel meg a legjobban.


Milyen típusú kanapét keresel? Családit, amin mindenki elfér egyszerre, tudtok mozizni, vagy ha átjönnek a barátaitok egy jót beszélgetni? Akkor válassz nagy kanapéink közül.


Ha nincs szükséged egy hatalmas ülőszigetre a nappalidban és inkább kisebb, dekoratívabb darabok vonzanak és illenek az életviteledhez, akkor ezek a darabok igazán szemrevalók, ugye?Így, hogy tudod, hogy milyen típusú kanapéra vágysz, jöhet a méret! Nagyon fontos, hogy lemérd a nappalidat és kész méretekkel érkezz. Vigyázat, az áruházi hatalmas bemutatóterekben a kanapék huncutul kisebbnek tűnnek, mint majd a nappalidban fognak!

A helyes kanapéméretet mellett marad hely közlekedni, egy asztalnak és némi pakolófelületnek mellette. Ezekről ne feledkezz meg!Kanapé kérdésben van még egy fontos kérdés, ami felett sokan sokszor könnyedén elsiklanak és ez az ülés magasság és az ülés mélység. Idősebb emberek nem szívesen ülnek például a manapság nagyon divatos alacsony ülésmagasságú kanapékra, és szeretik, ha hátuk jól meg van támasztva. Ezzel szemben nagyon kényelmes lehet egy nagy ülésmélységű, süppedős kanapé. Ez ezen nem ücsörögni fogunk, hanem inkább pihenni, elnyúlni. Itt is az a fontos, hogy eldöntsük, hogy nekünk mire kell a kanapé?A következő pont, amiben dönteni érdemes az a huzat. Fontos, hogy könnyen tisztítható, esetleg levehető huzatú legyen a kanapénk, vagy egy tartós, drága bőrkanapé az álmunk? 


És végül, de nem utolsó sorban válasszunk megfelelő színű kanapét! Fontos, hogy a nappalink középpontja legyen, hangsúlyos, meghatározó darab? Akkor válasszunk élénk, ragyogó színeket, akár mintás kárpit is szóba jöhet. Ha a nappaliban inkább a bútorok, a fal és a dekoráció kap hangsúlyt, úgy válasszunk natúr színű, drapp, szürke, barna árnyalatú ülőgarnitúrát!
Reméljük bejegyzésünkkel segítünk kiválasztani Neked is a megfelelő kanapét! Ha kedvet kaptál és körbenéznél áruházainkban, gyere várunk szeretettel! Ha online néznél körül, böngéssz webáruházunk kínálatában, mert most hétvégén, március 25-én és 26-án minden ülőgarnitúra 15% kedvezménnyel kapható - ez tényleg jó hír, ugye?


Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig