2017. március 27., hétfő

Megmutatjuk az idei szezon legszebb kerti bútorait!

Ti is ennyire örültök ennek a csodás tavaszi időnek? Annak, hogy kint lehetünk végre a friss levegőn? Ilyenkor egyszerűen minden jobban esik kint - akár a reggeli kávénk - takaróba burkolózva, egy baráti beszélgetés a napsütésben, vagy akár már egy ebéd is! Mostani bejegyzésünkben összegyűjtöttük Nektek az idei tavasz-nyári szezon legszebb kerti bútorait, gyertek, tartsatok velünk, tervezgessünk együtt!
Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb kerti bútorai ezek a fészekszerű kanapék. Kerekded formájuk, puha párnázásuk és persze az elmaradhatatlan árnyékolóik pihenésre csábítanak minket minden pillanatban, amikor csak rájuk nézünk. Egy- és többszemélyes változatban kapható, mi tényleg bármelyiket elfogadnánk!
Korábbi szezonokban már találkozhattatok kültéri pihenőbútoraink új generációjával, a kinti, elemes kanapékkal. Idén igazi újdonságok várnak rátok, hiszen megérkeztek az új színben pompázó kanapérendszerek - cirmos szürke és fehér árnyalatot is választhatunk, és a modern vonal kedvelőinek pedig itt vannak a rozsdamentes lábon álló, légies darabok is!

A klasszikus kerti szék-asztal szettek sem hiányozhatnak ebből a bemutatóból. Izgalmas fa-fonott kombinációk, modern formák és színek mind-mind csupa friss és üde színfoltjai az idei kerti bútor szetteknek. A fém-textilén párosítás is megújult, idén új, párnázott textilén ülőke-támla kialakítások és új színek várnak Titeket!

Hétvégén, nem-nem április tréfa, hanem őrült, 24%-os kedvezmény vár Titeket minden kerti bútorunkra áruházainkban és online! Erről az akciónkról tényleg ne maradjatok le!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig