2017. március 29., szerda

Színes tavaszi videókavalkád

Újabb izgalmas videókat szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, melyek nemrég kerültek fel a kika Magyarország youtube csatornájára. Egy kis lakberendezés, egy kis dekoráció és persze a jó idő miatt elmaradhatatlan kerti bútor ajánló. A csatornára érdemes feliratkoznotok is, hiszen így egyetlen friss tartalomról sem maradtok le! Tartsatok velünk, nézzük meg együtt a színes videókavalkádot!


Egy ágy, három hangulat videónk után készítettünk egy újabb 3 változatos videót, de most egy fotelt vettünk alapnak. El sem hinnétek mennyire különböző arcát mutatta 3 különböző stílusnál a kiindulási fotelünk, mennyire jól passzolt mindhárom enteriőrbe, érdemes megnéznetek!
A tavaszi dekoráció szerelmesei sem maradnak videó nélkül, rájuk gondolva készítettük el három tavaszi ajtódísz videónkat. Egyszerűek, könnyen elkészíthetők, ne maradj le erről a videóról sem!És végül, de nem utolsó sorban, nézzétek meg kerti bútor ajánlónkat is vagy kattintsatok át az idei kerti bútor trendeket bemutató bejegyzésünkre és találjátok meg álmaitok teraszbútorát! Hétvégén, pedig, április tréfa ide vagy oda, minden kerti bútorunk 24% kedvezménnyel lesz kapható!


Jó videózást!

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig