2017. március 3., péntek

Tavaszi lakberendezési trükkök

Az időjárás most tényleg kényeztet minket, itt a tavasz - és reméljük, marad is! Korábbi bejegyzésünkben már bemutattuk Nektek a kika tavaszi termékeit, illetve mutattunk pár dekorációs ötletet, most pedig következzen pár egyszerű trükk, akár otthon fellelhető kiegészítőkkel, hogyan tudod feltenni a pontot az i-re, azaz, hogyan lesz tavaszi az otthonod!


Biztos hallottad, vagy ha még nem, akkor itt az idő megnézni a videót róla, hogy az idei év színe a zöld mező, azaz a Greenery! Friss, üde, újrakezdésre hívó. Otthonodba könnyen becsempészheted, egy-egy zöld színfolt (párna-takaró-kisebb szőnyeg), üdítőleg hat és élettel tölti meg a teret, de egy vibrálóan zöld fotel sem utolsó színfolt! Ha bátor vagy, fesd át falaidat is, hidd el teljesen új energiák költöznek majd így a négy fal közé!
A zöld mellé csempéssz sok-sok virágot, elő a vázákkal, kerüljön mindenhová virág! Egy-egy lenyeset, rügyező ágat is behozhatsz a melegre, ahol gyorsan virágba borul majd az is! Tulipán dekorációs videónkat már láttad youtube csatornánkon?


 kép


Miután zöldbe és virágba borítottuk a lakást, megpihenhetünk egy jó tea vagy kávé mellett. Vegyük elő színes, vidám poharainkat, tányérjainkat, csészéinket, vigyünk színt az asztalra is!És végül, de nem utolsó sorban jöjjön a mi titkos tavaszi trükkünk, ami nem is annyira titkos és nem is annyira trükk: végezd el minél előbb a tavaszi nagytakarítást! Szabadíts meg mindent a téli portól, lerakodásoktól, pakold ki a szekrényed, tedd rendbe a konyhád! Tisztán, üdén, ragyogón minden sokkal tavaszibb lesz, meglásd!Amennyiben cikkünk alapján eszedbe jutott pár dolog, amire szükséged lenne, gyere most hétvégén, március 4-én és 5-én, a kika áruházakba, mert minden lakástextília, szőnyeg, függöny, háztartási és konyhai eszköz 15% kedvezménnyel lesz kapható! Ne maradj le róla!


Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig