2017. április 14., péntek

5+1 egyszerű húsvéti desszert ötlet

Húsvétkor az ember sokszor csak a sonkára, a tormára és a kalácsra fókuszál és a desszert vagy lemarad, vagy utólagosan kapkodunk, hogy valamit kitaláljuk. Most ezt a gyors kapkodást szeretnénk megelőzni és elképesztően mutatós, finom és gyorsan elkészíthető receptötleteket hozunk Nektek, hogy a húsvéti étkezések se maradjanak édes lezárás nélkül!1. Eper már van, így abból is könnyen elkészíthetitek ennek a klasszikus francia édességnek az egészséges változatát! Mi leteszteltük és egyszerűen fenomenális! Éljen a reform clafoutis (ejtsd: klafuti)!


2. Házi puding. Egyáltalán nem bonyolult és össze sem lehet hasonlítani a boltival!

3. Mi egy kicsit a túrógombócok Gombóc Artúrjai vagyunk és ez a recept igazán magáért beszél. Sütőben sül, krémes és lágy… Ugye, Ti is kipróbáljátok?

4. Friss, finom, hófehér. A kókuszgolyó mindig jó választás!

5. A trifle-nek a neve nagyon előkelő, de ezt az erdei gyümölcsös, fehér csokis változatot elkészíteni igazán gyerekjáték. Csoki és tejszín adják a vázát. Akkor ugye rossz nem lehet?


+1. Húsvét, nyúl, répa. Akkor nem hiányozhat egy könnyen elkészíthető, fantasztikus répatorta recept sem a válogatásunkból!

Reméljük, sikerült levenni a gondot a vállatokról, hogy milyen desszerttel várjátok a családot, barátokat vagy a locsolókat hétfőn! Ha hiányzik valami egy-egy konyhai eszköz, vagy tányér, akkor nézzetek szét webshopunkban vagy keressétek húsvéti kuponakciónkat, mellyel egy tetszőleges terméket 12% kedvezménnyel vásárolhattok meg!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig