2017. április 24., hétfő

6 tipp a tökéletes étkezőért

Étkezőbútor minden lakásban van, mert kell. De tedd a kezedet a szívedre, olyan az étkeződ, amilyenre vágysz, ahol jól érzed magad egy hosszabb családi ebéd alatt is? Ha van pont, amiben szívesen változtatnál a mostani helyzeten, akkor Neked szól a bejegyzésünk. Böngészd át tanácsainkat, és varázsolj tökéletes étkezőt otthonodba!


1. Bátran tedd a tér közepére asztalt, hogy körbe tudjátok járni! Sokszor azt gondoljuk, hogy ha a fal mellé tesszük, több hely marad közlekedni, vagy tágasabbnak tűnik majd a tér. Tegyetek egy próbát, hogy az asztalt térbe állítjátok. Így hangsúlyt is kap és az új elrendezés otthonosabbá is teheti a teret!


2. Az étkezőasztal fölé kerüljön egy jól megválasztott lámpa. A megfelelő világítás étkezés közben sem elhanyagolható!3. Amennyiben sokat időztök az asztal mellett - beszélgetés, elnyúló vacsorák miatt - válasszatok hosszú üldögélésre alkalmas, kárpitozott, kényelmes székeket!


4. Egy-egy megszokott étkezői hangulatot dobj fel különböző székekkel. Használd ugyanazt a típust más-más színekben, vagy egy színben válogass össze különböző típusú székeket. A végeredmény magáért beszél majd!5. Ha kicsi helyed, viszont szoktatok vendégeket hívni, úgy érdemes egy megnagyobbítható asztalba, vagy egy praktikusan kicsire tervezett, de mégis 4 személyes szettbe beruházni. Így a hétköznapokban is elfértek és a vendégségek idején is kényelmesen tudtok asztalhoz ülni.

6. A fa, az étkezőben is az otthonosságot, a otthon melegét sugározza, így ne félj a használatától itt sem!

Tanácsaink alapján átrendeznéd az étkeződet? Gyere, látogass el hétvégén áruházainkba, vagy válaszd ki online, hogy milyen új bútorokra lesz szükséged! Április 29-én és 30-án minden étkezőbútorunk 15% kedvezménnyel lesz kapható, ne maradj le róla!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig