2017. április 28., péntek

Légy egyedi, legyen trendi városi teraszod, kerted!

Ilyenkor, amikor beköszönt a jó idő a szabadba csábítanak minket a napsugarak. Sok helyen megjelennek a kerti bútorokról, kiegészítőkről szóló kiadványok és azok, akik a városban laknak, szerencsés esetben egy mini erkéllyel vagy egy közepesebb terasszal rendelkezve csak legyintenek, hogy á, ezek a bútorok csak gyönyörű zöld pázsitos kertekbe férnek el, mutatnak jól. Most erre a véleményre szeretnénk rácáfolni, és megmutatni Nektek, hogy egy-egy apró trükkel milyen könnyen becsempészhettek egy darabka kertet városi teraszotokra, erkélyetekre! Tartsatok velünk!


1. A kerti kanapékról a kis erkélyeken sem kell lemondani, csak ügyesen kell elrendezni őket! Értelem szerűen nem fér egy egy 4-5 elemből álló szett, de egy-egy elem, asztalkával, kiegészítőkkel csodásan mutat és nagyon kényelmes is egyben!
2. Párnákkal olyan felületeket és területeket is otthonossá varázsolhatunk, ahová nem tudunk, vagy akarunk bútort tenni!3. Egy-egy jól megválasztott szőnyeggel kényelmes, kuckós hangulatot alakíthatunk ki. A szőnyegeket természetesen csak esővédett helyen hagyjuk kint :)!4. Növények-növények-növények! Tőlük lesz igazán kerti hangulata a teraszunknak. Polcok, fali- és korlát konzolok és persze kaspók minden mennyiségben!
Reméljük, válogatásunkkal sikerült pár ötletet adnunk, hogy hogyan használd ki a legjobban teraszodat, erkélyedet. Pár apró trükk és már meg is született a saját kerted a városban! Amennyiben még több kerti bútor ötletre, inspirációra van szükséged vagy hiányzik pár darab a tökéletes teraszodhoz, nézz körül a kika áruházakban, mert május 2-ig minden kerti bútor 20% kedvezménnyel kapható!

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig