2017. április 27., csütörtök

Mi történt a kika youtube csatornáján áprilisban?

Itt a tavasz, a szeszélyes április, amit tavaszi szandálban kezdtünk, majd nagykabátban töltöttünk húsvét környékén, aztán lapátoltunk egy kis havat is, de mostanra talán kijelenthetjük, hogy jön a nagybetűs, napsütéses, csodás tavasz! Ennek kapcsán megmutatjuk Nektek, hogy mi történt nálunk, a kika Magyarország youtube csatornáján az elmúlt hetekben!


A hónap legfontosabb kika eseményéről, a soroksári áruház újranyitásáról készült videóinkban is látszik a csodás új áruház belső és a megújult terek! Ha személyesen még nem volt módotok meglátogatni az áruházat, tegyetek egy virtuális sétát velünk, vagy nézzétek meg a sajtótájékoztatón készült felvételeket!
Elindult egy új sorozat, melyben egy-egy terméktípusból a legjobbak kerülnek bemutatásra. Az ülőke és a párnák után itt a harmadik, a legvirágosabb, a vázakínálatot bemutató videó, nézzétek meg, érdemes!Ha pedig a vázák meghozták a kedvedet egy kis kertészkedéshez is, akkor ültess konyhai fűszerkertet, mutatjuk hogyan :)!


Ha tetszettek a videók, akkor ne feledkezz el feliratkozni a kika Magyarország youtube csatornájára, így nem maradsz le egyetlen új videóról sem!


Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig