2017. május 29., hétfő

Májusi újdonságok a kika youtube csatornájáról

Úgy elrepült egy újabb hónap, hogy alig hisszük el, de a fejkapkodás mellett azért maradt időnk, hogy csokorba gyűjtsük Nektek a legjobb májusi videóinkat a kika Magyarország youtube csatornájáról! Tartsatok velünk, nézzük meg együtt a legújabb filmeket!


Új sorozatot indítottuk, melyben bemutatjuk a kika áruházakban kapható márkákat. Első ilyen film a Pip Studio romantikus, virágos textilek világába röpít el minket!

Ezen sorozatunk második filmje, a hihetetlenül széles, színes és minden igényt kielégítő törülközők bemutatása, hidd el megéri megnézni a kisfilmet!

Gyerekeknek szobát berendezni külön öröm, hogy olyan birodalmat alakíthassunk ki, melyben jól érzik majd magukat. Megfelelően tudunk tárolni, pihenni és persze játszani! Nézd meg gyermek- és ifjúsági bútor kínálatunkat!

Végül, de nem utolsó sorban, vess egy pillantást legszebb kerti bútorainkra, melyeket május 31-től akár 40% kedvezménnyel vásárolhatsz meg (a készlet erejéig).

Reméljük, tetszettek videóink, ha nem szeretnél lemaradni a jövőben egyetlen tartalmunkról sem, akkor érdemes feliratkozni a kika Magyarország youtube csatornájára!

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig