2017. május 12., péntek

Milyen kerti bútort válassz?

Reméljük, nemsokára tényleg beköszönt a nagybetűs jó idő, amikor pokrócok és meleg teák nélkül is kint üldögélhetünk városi teraszunkon vagy kertünkben. Viszont felmerül a kérdés, hogy milyen bútoron ücsörögjünk? Mi az, ami tényleg a mi igényeinket fogja kielégíteni és nem csak csinosan mutat? Tanácsadó bejegyzésünkből minden kiderül, kattints!

1. Nyitottan az újra, pihenjünk és lazítsunk kedvünkre!
Ha olyan típusú ember vagy, aki szeret hétvégén kint a kertben pihenni, vagy a nagyvárosi teraszodon egy kuckós-kerti kanapés sarokban pihenni, akkor válassz kerti, elemes kanapét. Az elemes kanapé előnye, hogy kedvedre variálhatod, akár bővítheted is a későbbiekben, és kényelmes párnákkal tényleg nappali hatást érhetsz el kültéren. Válassz kanapét akkor is, ha barátaidat nem klasszikus ebédekre, vacsorákra látod vendégül, hanem laza kötetlen piknik szerű összejövetelekre!
2. Klasszikus, amivel nem lehet hibázni
Ragaszkodsz a megszokotthoz, hogy enni csak asztalnál és széken ülve lehet, illetve beszélgetni is kényelmesebb így? Akkor nézz körül klasszikus asztal-szék szettjeink között, találsz kedvedre való klasszikus fa bútort vagy nagyon divatos műrattan szettet!
3. Ha a hely engedi, engedd el magad!
A nyugágy nem egy klasszikus városi kerti darab, de ha ügyesen sakkozol a hellyel, még el is férhet egy erkélyen :). Zöld füves területre meg egyenesen kötelező!4. Ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem!
A sok szép bútor mellett tedd fel a pontot az i-re egy csodás kaspószettel, vagy lámpásokkal, melyekben esténként gyertyát gyújthatsz! 
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig