2017. május 17., szerda

Női otthonok, nőies stílusok

Mostani bejegyzésünk picit rendhagyó lesz. Nőkről, női otthonokról fog szólni, tőlünk, nőktől. Biztos ismeritek már testvérblogjainkat az otthon az életedben és az ott van az életedben blogokat, melyeken minden hónapban izgalmas, vicces, színes bejegyzéseket olvashattok lakberendezési témában. Az elmúlt hetek legjobbjai következzenek most, kapcsolódjatok ki velünk!

Korábbi bejegyzésünkben már megmutattuk Taylor Swift és Rihanna new yorki lakásait, folytatva a hölgyek sorát következzen egy nagyon népszerű színésznő, Jennifer Aniston elképesztő otthona! Az 1970-es évek építészeti stílusát követi házban több elem is megjelenik. Három kulcsszó volt a tervezésnél: zen, Bali és barátok. Egy zen életérzést árasztó, indonéz hangulatú otthont szerettek volna, amely tökéletesen alkalmas az otthoni társasági életre. Rengeteg (főképp trópusi) fa és szobanövény, klasszikus, de mégis kényelmes bútorok, letisztult formák, kidolgozott, ízléses dekoráció. A teljes cikkért kattints ide! Neked hogy tetszik? 
Ha már a női vonalon indultunk el, akkor következzen egy hiánypótló cikk arról, hogy mi az az öt plusz kettő dolog, ami semmiképp sem hiányozhat egy nő otthonából?


Harmadik nőcis bejegyzésünk bejegyzésünk pedig a vintage stílusról szól, mely manapság nagyon divatos és valljuk be őszintén elsősorban nőies energiákkal teli. Te tudod pontosan, hogy mit is jelent ezt a lakberendezési irányzat? Ha bizonytalan vagy, kattints és merülj el e csodás világ képeiben!

 Amennyiben a bejegyzésekben magadra találtál és van pár kiegészítő, amivel szeretnéd feldobni otthonodat, akkor gyere, látogass el most hétvégén, május 20-án és 21-én a kika áruházakba, mert minden bútorunkat 12% kedvezménnyel vásárolhatod meg! Várunk szeretettel!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig