2017. május 25., csütörtök

Színek a lakberendezésben - a szürke

Nagy, lakberendezési színmutatónk második fejezetéhez érkeztünk, melyben a fehér után, most egy szintén jolly-joker színt, a szürkét vizsgáljuk meg alaposabban. A szürke színvariációi az egészen világostól a majdnem feketéig tartanak, ennek ellenére, vagy pontosan ezért is, nagyon jól párosítható bármelyik más színnel, vagy monokróm egyszerűségével is csodásan mutat. Gyertek, tartsatok velünk, kalandozzunk a szürke szín világában!


Kezdjük a legnagyobbal. A falakkal. Igazából csak egy kis bátorság kell, hogy színt adjunk otthonunk falainak. Egy szürke fal előtt sokkal hangsúlyosabban mutat majd egy szép komód a nappalinkban.
Tipp: A Garda nappalibútor család május 30-ig most 30% kedvezménnyel vásárolható meg :). Részletek a honlapon és az áruházakban!

A falak mellett használhatjuk padlóburkolat színeként is a szürkét. Ezekben a nappaliban izgalmas kontrasztot ad a mintás szürke fal a szürke parkettának és a szürke még egy további árnyalatában pompázó kényelmes szőnyeg.

Tipp: május 27-én és 28-án minden szőnyegünket 20% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg áruházainkban és online is!

A szürke színt a falak után a bútorokra magukra is rácsempészhetjük. Fával kombinálva minden szürke felület nyugtató kontrasztot ad a természetes anyagnak! 

Ha nem vagyunk ennyire bátrak, hogy elsőre ilyen nagy és meghatározó felületeket próbáljuk ki a szürkét, akkor indítsunk a lakástextilek vonaláról. Egy-egy jól megválasztott függöny, díszpárna vagy törülköző is csodásan mutathat otthonunkban!Tipp: május 27-én és 28-án minden lakástextilünket 20% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg áruházainkban és online is! Most érdemes kipróbálnod, hogy mennyire izgalmas lehet egy-egy szürke kiegészítő a saját négy falad közt :)!

Végül, de nem utolsó sorban, nem tudunk szó nélkül elmenni a csodás, nagyon trendi és kevés karbantartást igénylő szürke színű, műrattan kerti garnitúrák mellett! A kert, terasz színeit, a zöldeket, virágokat, színes párnákat csodásan kiegészítő szürke bútor igazi pont az i-re, ha számodra megfelelő kerti bútort keresel. A mi meglepetésünk pedig ezzel kapcsolatban, hogy május 26-28. között minden kerti bútorunk 40% kedvezménnyel kapható, a készlet erejéig.Lakberendezési színkalauzunk fehér és szürke színeivel már megismerkedhettetek, nemsokára egy izgalmas színnel folytatjuk a sort, maradjatok velünk!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig