2017. május 23., kedd

Vicces szendvicsötletek, nem csak gyereknapra!

Így a tanév vége felé egyre nehezebben vesszük (legalábbis mi biztosan) a reggeli kanyarokat, a suli-edzés-különóra háromszög tényleg minden szervezőerőnket leköti. Annak ellenére, hogy a nyári szünet lezongorázása sem kis feladat lesz, már nagyon várjuk mi is és biztos vagyok benne, hogy a gyerekek is az év végét. De mielőtt még kitörne a nagy vakáció, pár keményebb napnak nézünk elébe, hiszen mindenhol dolgozatok, felelések, témazárók szele lengi be az osztálytermeket. Ezt a kemény véghajrát tegyük egy kicsit könnyebbé, viccesebbé egy nagy gyereknapi mókázással, egy nagy lazítással a finis előtt. A gyereknapi vicces szendvicsek, melyeket most mutatunk amúgy villámgyorsan elkészíthetők, és higgyétek el szebbé tehetik a gyerekek napjait a suliban is!
A megszokott szendvics alapanyagokon kívül kapd elő a vicces sütemény kiszúró formákat és pár szem olívabogyóra is szükséged lesz.

A kerek szörnyecske elkészítése:
Süti kiszúró formával vágj köröket a kenyérből.

 Sajtszelet cikk-cakk széllel lesz a félelmetes fogszerkezet :).

Mikor készen vagy a szendvics összeállításával (a megszokott módon, sonkával vagy amivel szeretitek, azzal töltsd meg), akkor olajbogyó szemeket is tegyél a tetejére :).

A háromszög szörnyecskék elkészítési módja:
Válassz olyan kenyérszeletet, melyből könnyen, gyorsan ki tudsz vágni egy-egy négyzetet, amit utána átló mentén, ketté tudsz vágni. A szendvics rémséges fogazata megint sajtból készül és persze most érvényes, hogy kedvetek szerint töltsd meg. A háromszög szörnyek szeme uborkából szemgolyói pedig megint olajbogyóból készültek.EXTRA ÖTLET
Ha nagyon belejöttél a szörnyecskék gyártásába, készíts kedved szerint autós, gyerekes vagy bármilyen vicces szendvicset is akár!


Kitartást és remek szendvicskészítő perceket kívánunk Nektek! Ha hiányzik pár eszköz a konyhádból, nézz körül konyhai kiegészítő kínálatunkban, remek dolgok várnak!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig