2017. július 4., kedd

Íme a 6+1 nyári kedvenc termékünk!

A nyár az egyik kedvenc évszakunk! Annyi minden történik, ha minden klappol, akkor szabadságra is megyünk, pihenünk, lazítunk és sokat vagyunk a szabadban. Összeválogattuk Nektek most a mi kedvenc nyári termékeinket, amelyekkel még színesebbé, kellemesebbé és különlegesebbé tehetitek ezt a csodás időszakát az évnek! Tartsatok velünk!


1. Ilyenkor nyáron nagyon fontos, hogy tiszta pamut, nedvszívó ágyneműben aludjunk, ettől a pöttyös szettől pedig még a jó kedvünk is megjön és biztos nagyon szépeket fogunk álmodni :).2. Fontos a megfelelő folyadékpótlás is a nagy melegben, tegyük ezt is stílusosan! Ezekből az izgalmas formájú poharakból nagy örömmel fogyaszthatjuk el hűsítőnket :)


3. Ez a kerti bútor szett (mely akciósan, most 20 000 Ft-nál is kevesebbért lehet a Tiétek), bármilyen kicsi erkélyre, teraszra kiülhetünk, és ugye nincs is jobb, mint egy reggeli kávé a szabadban?


4. A júliusi esték egyik csodás velejárója, hogy kellemes időben, akár sötétedésig kint lehetünk a szabadban. A hangulatvilágításról pedig ezek a csodás, gyertya lámpások gondoskodnak.


5. Ha már a stílusos kerti kiegészítőknél járunk, akkor emellett a modern, régi lámpás formájú, napelemes kerti lámpa mellett se tudunk elmenni szó nélkül. Nektek melyik szín a kedvencetek?

6. Nyár - utazás. Ha csak a szomszédos városrészbe, faluba, vagy épp a Balatonhoz, talán a tengerhez visz az utunk, akkor is sok-sok emlékkel gazdagodunk. Ezeket pedig örökítsük meg és tegyük ki a falra stílusosan!

+1. Az álmunk pedig ez a pihenőszék. Ki szeretné kipróbálni velünk?
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig