2017. július 7., péntek

Lakberendezési tippek, horoszkóp szerint - rák csillagjegyűeknek

Sokan babonának tartják, de minden napi horoszkóp tippet elolvasnak. Vannak olyanok, akik csak legyintenek és persze olyanok, akik nagyon is járatosak a csillagok világában. Új sorozatunkban most a csillagjegyek egy teljesen más oldalát szeretnénk megmutatni Nektek, otthonaikba kalauzolunk el Titeket! Milyen egy Rák szülött otthona? E havi bejegyzésünkből kiderül, tarts velünk!


A Rák jegy szülöttei meghitt, kényelmes otthont szeretik, ahol bármikor vendégül láthatják szeretteiket, családtagjaikat. Fontosak számukra a nyitott terek, ahol együtt lehet szeretteivel különböző tevékenységek közben. Az amerikai konyha, amely nem csak az étkezővel, de a nappalival is egy légtérben a tökéletes megoldás számára, így míg konyhában sürög-forog, addig sem marad ki a társasági életből.
A Rák hölgyek számára roppant fontosak az emlékek. Otthonukat apró emléktárgyak tarkítják - fontos emlékeket felidézve, amitől még otthonosabban érzik magukat. A falakon gyakori a családi - baráti fotók sokasága, ami bensőséges, boldog pillanatokat örökít meg.

Színek tekintetében pedig talán a holdfényes tenger színkombinációja írja le leginkább, hogy milyen is Rák otthonának színvilága: kékes, ezüstös, csillogó fehér és gyöngyház szín minden árnyalata.És milyen egy Rák jegyű férfi otthona? Derítsd ki most - kattints az otthon az életedben oldalunkra a folytatásért!

Következő hónapban igazi oroszlánbarlangokba pillantunk majd be, ne maradj le róla! 
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig