2017. július 16., vasárnap

Olvass, lazíts, kapcsolódj ki!

Lazítanál? Kikapcsolnál egy kicsit? Csak pár percet, egy negyed órát? Gyere, mutatunk pár igazán jó bejegyzést, melyekkel pár perc kikapcsolódás után feltöltődve térhetsz vissza a munkádhoz, a feladataidhoz, gyere, olvass, nevess velünk!Az emberre néha rátör az utazás iránti vágy. Főleg nyáron. A döglesztő melegben gyakran elkalandoznak a gondolatok, hirtelen tengerparton járunk, halljuk a hullámok moraját, érezzük a szellőt a bőrünkön, és látjuk magunk előtt a hatalmas datolyapálmákat a parton… Gyere, megmutatjuk Nektek a legmenőbb hét nyaralóhelyet!
 kép


Álmodozás után, nevess velünk! Ha nem lennének csúnya tárgyak, kevésbé tudnánk értékelni a szépet. De van, amikor a tervezők kicsit átesnek a ló túloldalára…  De ez nekünk csak jó, mert olyan elképesztően őrült és nagyon vicces dolgokat tudnak alkotni, hogy garantált a nevetés. Összegyűjtöttünk nyolc ilyen design tárgyat, egyik rondább, mint a másik, de mindegyik nagyon ötletes a maga módján :).


Ha már nevetünk, akkor ne hagyjuk abba! Nemhiába mondják, hogy a nevetés a legjobb orvosság!Összegyűjtöttünk Neked néhány képet, amik biztosan segítenek jókedvre derülni, mi nem bírtuk ki röhögés nélkül néhány láttán. Sokszor látunk mindenféle hajmeresztő design-t, nagyon nem sikerült bútorokat és kiegészítőket, de van, ami túl megy minden határon…


Új sorozatunkban, minden hónapban összeválogatjuk azokat a bútorokat és kiegészítőket, amelyek szerintünk legjobban illenek egy adott csillagjegy szülöttjeihez. A mostani részben a Rák jegyben születettek férfiak otthonába kalauzolunk el Titeket! Ha érdekel, hogy milyen egy Rák nő lakása, akkor azt ide kattintva éred el.Reméljük, sikerült kikapcsolnod, kikapcsolódnod pár percre! További tartalmainkat olvasd el az Otthon az életedben és az Ott van életedben társblogjainkon!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig