2017. augusztus 10., csütörtök

Lazíts pár percet - íme pár igazán olvasásra érdemes cikk!

Izgalmas bejegyzés csokrot tartunk most a kezünkben, amit szeretettel át is adunk Nektek. Különleges lakberendezési kalandok, egy igazi stílusikon otthona és persze egy kis asztrológia is vár Titeket mostani körképünkben! Tartsatok velünk!
Olvasni jó. Új világokat járhatsz be, új barátságokat köthetsz, kalandokra indulhatsz, elutazhatsz messzi tájakra, és mindeközben saját magadat is jobban megismerheted… és még csak fel sem kell kelned a karosszékből. Ezekhez a nagyszabású kalandokhoz pedig igazán stílusos olvasókuckó dukál! Mutatjuk a 6 kiegészítőt, mellyel tökéletes olvasósarkot alakíthatsz ki magadnak!


Lakberendezési horoszkóp kalauzunkról ugye nem maradtál le? De?!?! Akkor gyorsan pótold a kimaradt részeket! A Rák férfiak mindig rendben tartott roppant esztétikus otthonát bemutató cikkünket ide kattintva éred el. (A családcentrikus, vendégváró Rák hölgyek stílusjegyeit ebből a bejegyzésből tudod kiolvasni :)). Az Oroszlán urak természet ihlette, egzotikus otthonába is bepillantanál, akkor kattints! A letisztult arany-fényes-világos Oroszlán hölgyeket pedig ebből a bejegyzésből ismerheted meg jobban!


Végül, de nem utolsó sorban pedig egy igazi csemege, Sarah-Jessica Parker new yorki lakása! A színésznő és férje, Matthew Broderick otthonán egyértelműen felismerhetjük a színésznő stílusát. Elegáns, légies, letisztult, de nem minimalista. Csukd be a szemed, képzeld el a lakást, aztán…

Ha tetszettek a cikkek, akkor ne felejts el átnézni az Otthon az életedben és az Ott van az életedben blogokra, remek olvasnivalót és sok-sok inspirációt találsz a bejegyzésekben!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig