2017. augusztus 23., szerda

Ötletes tízóraik édesen és sósan

Füzetek, ceruzák, tesicucc, rajzdoboz, lassan, de biztosan pipa kerül minden tétel mellé és újabb feladatok felé evezhetünk. Ez pedig a tízórai kérdése. Ha idén újra nekifutsz a majdnem lehetetlennek, akkor adunk pár remek ötletet mind sós, mind édes variációra, hogy mi kerüljön az egészséges, biztosan kiürülő csinos uzsonnás dobozokba!


1. Jó, amikor a gyerekek nyitottak és elfogadnak tápláló, finom kencéket is a kenyerükre. Ilyenkor megnyugodhatunk, hogy esznek valami rendeset, a csicseriborsó pedig magában igazi aduász. Azon kívül, hogy finom bőségesen tartalmaz karotint, B1-, B6- és E-vitamint, az ásványi anyagok közül pedig vasat, magnéziumot és cinket. De ennyi tudomány után jöjjön Havas Dóra csodás csicseriborsó krémjének receptje!


2. Ízbolygónál remek ötletet találtunk arra, hogy hogyan adjuk el a cukkinit zöld almának :D. Ezt a receptet főleg a zöldségtől magukat távol tartó gyerkőcök anyukái díjazzák majd. Ami plusz pont, hogy istenien szaftos, gyerekmarokba pont passzoló sütikékről van szó!


3. A müzli szó hallatán sokan összerezzennek és valami szörnyen száraz, seízű madáreleségre gondolnak, pedig lehet elképesztően ízletes, magokkal telezsúfolt, csokis finomság is. Ez a müzlikorong recept egy igazi jolly-joker, elképesztően laktató, könnyen csomagolható és persze a csokoládé sem maradt ki belőle!


4. Kekszrajongó gyerekek anyukái figyelem! Fehércsokis-áfonyás változattal találkoztatok már? Most, az áfonyaszezonban mindenképpen süssétek meg, tuti  siker!5. És akkor most következzen a sós válogatás! A kolbász remekül darabolható és minden olyan tészta, amibe belesütjük valahogy el-elkopik az apró gyerekmancsokban. Így ne habozzatok ízesítsetek vele muffint vagy süssétek leveles tésztábaReméljük, sikerült pár eredeti ötletet adnunk és bátran belevágsz a klasszikus szendvics csomagolás helyettesítésébe! Ha bármilyen konyhai eszközöd hiányozva, vagy csak új dobozokra van szükséged a szállításhoz, most hétvégén, azaz augusztus 26-án és 27-én minden háztartási- és konyhai eszköz 15% kedvezménnyel lesz kapható áruházainkban és webshopunkban is!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig