2017. szeptember 5., kedd

Lakberendezési tippek, horoszkóp szerint - szűz csillagjegyűeknek

Az elmúlt két hónapban, nagyon szerettétek a lakberendezési horoszkóp sorozatunkat, a rák és az oroszlán csillagjegyek otthonaiba kalauzoltunk el Titeket.  Elérkeztünk sorozatunk harmadik fejezetéhez, melyben a szűz csillagjegy szülötteit vesszük alaposan szemügyre - most elsősorban otthonaikon keresztül. Gyere, derítsd ki legfrissebb bejegyzésünkből, hogy milyen egy szűz hölgy otthona! És hogy a szűz férfiak se maradjanak ki, ide kattintva elolvashatod az ő lakberendezési stíluskalauzukat is!


A szűz mérlegelő és praktikus, különös adottságainak köszönhetően könnyen párosítja a szépet a praktikussal. Törekszik a természettel való összhang megteremtésére. Különös gondot fektet arra, hogy lakásában környezetbarát anyagokat használjon, így kerámiával, mészkővel, fával vagy akár parafával is gyakran találkozunk nála.

Szereti a barna és zöld árnyalatait, a visszafogott mintákat. A legapróbb részletekre is odafigyel, mindennek harmonizálnia kell a nagy egésszel. Bútorokkal nem zsúfolja tele a teret, szereti a légies elrendezést, hiszen így könnyen rendet és tisztaságot tarthat.
A szűz akkor elégedett, ha környezetében tökéletes rend uralkodik. Így kamrájának és gardróbjának csodájára járnak azok, akiket beenged oda.A környezettudatosság és a rendszeretet jegyében is szívesen díszíti lakását élő virágokkal, melyek természetközeliséget, letisztultságot árasztanak magukból.

És, hogy milyen egy szűz csillagjegyű férfi otthona? Ott is minden az élére állítva, pontosan megtervezve van a helyén? Derítsd ki most, kattints!

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig