2017. október 26., csütörtök

Tippek és ötletek nem csak az őszi szünetre

Sokáig csodás idővel kényeztetett minket az idei ősz, reméljük, hogy a jövő hétre, az őszi szünet idejére visszatér megint a napsütés! Összegyűjtöttük most Nektek az őszi programok legjavát, barangoljatok, ismerjetek meg új dolgokat, ha pedig már elfáradtatok, forró csokizzatok egy jót otthon!


Veszprémi Állatkert - A természet minden évszakban más – más arcát mutatja, így a különleges természeti adottságokkal rendelkező Veszprémi Állatkert is átváltozik kissé az ősz beköszöntével, még színesebb arcát mutatva meg, látogassatok el, érdemes!


Tudtátok, hogy erdészeti játszótér nyílt a Budakeszi Vadasparkban? A tematikus erdészeti játszóparkjában a kicsik és nagyok újabb természetközeli ismereteket sajátíthatnak el önfeledt játék közben: az új játszótérnek köszönhetően a magyar erdészek több évszázados hagyománnyal rendelkező, sokszínű munkájával, az erdőgazdálkodás összetett feladataival és az erdészeti gépekkel ismerkedhetnek meg közelebbről.


50 ötlet, igen, jól olvastad, ötven! Mi mindent csinálhattok együtt. Nyugi, nem mind kimozdulós, marad időtök otthon lenni és csak lenni is:)


Halloween hangulatú, kísérteties vonatozás az erdőben? Bevállalnád? Akkor gyere, nézz körül a kisvasut.hu weboldalon, ahol még most találhatsz pár szabad helyet és jegyet, ne maradj le!
És akkor ne maradjanak le a kényeztető gasztro-élvezetek sem! Házon kívül irány a 25 legjobb magyar kisvendéglő egyike, ha pedig otthon szeretnétek maradni, akkor készítsetek forró csokit és társasozzatok egy jót!
Jó pihenést Nektek a jövő hétre!
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig