2017. november 16., csütörtök

5 kedvenc termékünk a hétvégi akcióból

Pillanatok múlva eljön a hétvége, ami mindig öröm. Különösen most, ugyanis csak ezen a hétvégén a kika áruházakban és a webáruházban kedvezményesen vásárolhatsz meg rengeteg otthoni kiegészítőt! Persze könnyű elveszni a bőség zavarában, úgyhogy összeállítottunk egy kis segítséget. Nézd meg, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a hétvégéből, pénztárcabarát módon!
1. Egy állítható szárú olvasólámpa mindig jól jön, különösen a tél közeledtével. Ha te is szeretsz a hideg estéken bebújni a puha ágyba, és belemerülni egy izgalmas történetbe vagy kedvenc magazinodat lapozgatni, akkor válassz egy stílusos lámpát, hogy a legnagyobb sötétben se kelljen letenni a könyvet!
A lámpát a képre kattintva megrendelheted.

2. Nincs is jobb, mint egy ágyban reggelizős, lustálkodós, későn kelős vasárnap. Ehhez pedig egy gyönyörű, ünnepi mintás, puha ágynemű mindig jó választás! 
Az ágyneműt megrendelheted a képre kattintva.

3. A hűvös őszi és téli reggeleken hátborzongatóan kellemetlen érzés a jéghideg padlóra lépni. Szerencsére ez a birkabőr szőnyeg melegen tartja a lábadat, amíg belebújsz a mamuszodba, és a szobát is nagyon barátságossá teszi.

A birkabőrt a képre kattintva rendelheted meg.

4. A rusztikus, fával borított hálószobák az izgalmas, vidéken töltött hosszú hétvégéket juttatják eszünkbe. Ha te is szeretnél ilyen hangulatot a hálódba, válaszd ezt a fa keretes tükröt, ami a komód tetején is nagyon dekoratívan mutat.
A képre kattintva te is a tükör birtokosa lehetsz.


5. Télen nagyon jólesnek a kissé nehezebb, fűszeres, forró ételek. Gondolj csak a finom, házias levesekre, pörköltökre, halászlére... A főzéshez mindig hasznos egy minőségi, mutatós edény garnitúra, mi erre a kő hatású készletre tettük le a voksunkat!
A garnitúrát a képre kattintva rögtön meg is rendelheted.


(A termékfotókon kívül minden kép innen származik.)

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig