2017. november 13., hétfő

Lakberendezési tippek horoszkóp szerint – Skorpió csillagjegyűeknek

Nyár elején indítottuk útjára a lakberendezési horoszkóp sorozatunkat, ami nagy örömünkre tetszik Nektek, sokan olvassátok, követitek. Most új fejezethez érkeztünk, a skorpió csillagjegyben született hölgyek csodás otthonaiba kalauzolunk el Titeket. Ha a skorpió urak stílusára is kíváncsiak vagytok, kattintsatok ideA skorpió hölgyek imádják a különleges, vibráló, esztétikus otthonokat. Az ámulatba ejtő, néha már teátrális szobák nem állnak messze tőlük.  Rajonganak mindemellett a sötét színekért, főleg a pirosért.

Induljon akkor a lakásnéző séta, lessünk be egy ízig-vérig skorpió otthonba!

A skorpiók konyhájában nem találunk nyitott polcokat, minden evőeszköz annak rendje és módja szerint a zárt szekrényekben lapul. Találunk viszont klasszikus és modern bútorokat is, és hangsúlyos színeket. Például a már említett pirosat!Kamrájába lépve elámulva tapasztalhatjuk, hogy a drámai hatás itt sem marad el! A skorpió hölgyek kamrája szemet kápráztató, mivel teljes értékű helyiségként tekintenek rá. És a rend itt sem marad el!Nappalijukba toppanva gyakran találunk sötét színűre festett falakat, a néha kissé minimalista szobákat festményekkel, vázákkal, szőnyegekkel és színes díszpárnákkal dobják fel a lenyűgöző hatásra törekedve.A skorpió hölgyek kedvenc helyisége a hálószoba, ahol szívesen töltik el néha akár az egész napot, az ágyba bekuckózva lustálkodva. Gyakran találkozhatunk a skorpió hálószobákban lágy színűre festett falakkal, és sötét, de feminin árnyalatú, puha textíliák gondoskodnak a kényelemről. Gyakori emellett a monokróm, dramatikus színválasztás, a pontot az i-re természetesen pedig a hatalmas, elegáns ágy teszi fel.  
Végül pedig a fürdőszobába toppanva letisztult, elegáns berendezéssel találkozunk, egy hangsúlyos, fém keretű tükör és egy sötét színű mosdó alatti szekrény, és egy visszafogott mintájú zuhanyfüggöny mindig jól jön a skorpió hölgyek fürdőszobájában :)


És mi a helyzet a skorpió csillagjegyű urakkal? Vajon ők milyen otthonban érzik jól magukat? Derítsd ki, kattints át ide és nézd meg, milyen egy igazi skorpió úr otthona!

Lakberendezési horoszkóp sorozatunk eddig megjelent részeit itt találod:
Rák hölgyek és urak
Oroszlán hölgyek és urak
Szűz hölgyek és urak
Mérleg hölgyek és urak
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig