2017. november 28., kedd

Öltöztesd karácsonyi díszbe otthonodat!

Készülj a karácsonyora, és varázsold ünnepivé otthonodat. Ehhez elég lehet csupán néhány kiegészítő, egy-egy gyertya vagy akár pár fenyőág is. De akár a karácsonyfadíszeket is előszedheted, és feldíszítheted velük az ablakokat vagy a lépcsőkorlátot.
Mutatunk néhány ötletet, melyekkel a lakás minden részébe karácsonyi hangulatot varázsolhatsz.Hálószoba
Szerezz be karácsonyi mintás ágyneműt, vagy csak dobd fel a hálót egy-egy karácsonyi párnával vagy ágytakaróval. Tegyél ki néhány hangulatos illatgyertyát, és gyújtsd meg őket, amikor bebújsz az ágyba egy bögre forró csokival vagy egy jó könyvvel.


Nappali
Ide is jöhetnek a karácsonyi mintás párnák és plédek. Jól mutatnak majd az ülőgarnitúrán, csakúgy, mint a meghittséget nyújtó gyertyák, amelyeket a nappali minden részén elhelyezhetsz. Dekorálhatsz fenyőágakkal, koszorúakkal és termésekkel is. De ne felejtsd el a karácsonyfadíszeket sem, melyekből már egy-egy darab is ünnepivé teheti a kompozíciót.
Ne hagyd ki a lépcsőkorlátot sem!Konyha
Varázsolj karácsonyi hangulatot a konyhába is! Tegyél például fenyőágat egy nagyobb vázába vagy díszítsd fel az ablakokat!.
 Íme, néhány ablakdekoráció ötlet (nem csak konyhába):

  Gyertyákból sosem elég! Apró trükkökkel karácsonyivá varázsolhatod a legszimplább darabokat is. Terasz és kert
A gyertyák nem csak a lakásban, hanem a teraszon is nagyon jól mutatnak. Világítsd meg velük a bejárati ajtó felé vezető utat! A biztonság és az energiatakarékosság jegyében használj LED mécseseket és gyertyákat.
 A bejárati ajtót díszítsd fel egy pompás koszorúval és néhány csillogó karácsonyi gömbbel.Ne feledkezz meg az ablakokról sem!

A kerti fákra pedig akassz fényfüzért, és téli mesevilág lesz a kertedből. Jó lesz majd kilesni a meleg szobából, és nézni, ahogy nagy pelyhekben hull a hó, és a fények gyönyörűen megvilágítják a havas fákat.


Boldogságot és meghittséget sugároznak ezek a karácsonyi dekorációk, és igazán ünnepivé varázsolják otthonodat és a kertedet. Próbáld ki őket te is!


Minden kép forrása.
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig