2017. december 13., szerda

A legjobb otthoni programok karácsonykor

Az ünnepek alatt a vendégfogadás és vendégeskedés mellett leginkább csak pihenni szeretnénk a szeretteinkkel. 
Fontos, hogy az együtt töltött idő kényelmesen, de ugyanakkor ne unalmasan teljen. Ehhez gyűjtöttem nektek néhány olyan ötletet, amit az otthonotokban is kipróbálhattok.

A hangulathoz hozzátartozik a háttérben halkan szóló karácsonyi zene, amelynek a szövegét már mindenki kívülről fújja. Na de ki ismeri a legjobban? Csináljatok egy versenyt! Ki tudja leghamarabb felismerni a dalt egy pár másodperces részlet alapján? :) Akár csapatokban is játszhattok!Az év vége felé jó átgondolni, mennyi minden történt veled az évben. Segít, ha összeszeded az idei fotókat, és sorrendbe teszed őket. A régi családi fotóalbum is sok vicces jelenetet rejt.  Egy forró csoki mellett jól fog esni az nosztalgiázás, és talán eszedbe jut pár olyan emlék, amit még nem is meséltél el a családodnak.Vedd elő a szekrény tetején porosodó társasjátékot, vagy a fiókban lapuló kártya paklit, és játékra fel! És hogy legyen kellő motiváció legyen, legyen a nyertesé az utolsó szelet süti, a vesztes pedig megkapja a mosogatás nemes feladatát. De természetesen csak másnap, az ünneplés után :)Persze nem maradhat ki a filmnézés sem. Mi a kedvenc filmetek? A puha takaró alatt többen is elfértek, a lényeg hogy legyen kéznél nasi.
Nem tudjátok, mit nézzetek? Nézzétek meg karácsonyi filmajánlónkat IDE vagy a képre kattintva.Nincs is annál jobb, amikor a konyhából mennyei illatok szállnak. Ilyenkor aztán minden házi asszony meg csillogtatja a főzés-sütés tudományát. Miért ne tennétek ezt közösen? Gyorsabban elkészül az étel, és mennyivel jobban esik, hogy részese lehettél
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig