2017. december 23., szombat

Lakberendezési tippek horoszkóp szerint – Nyilas csillagjegyűeknek

Nyár elején indítottuk útjára a lakberendezési horoszkóp sorozatunkat, ami nagy örömünkre tetszik Nektek, sokan olvassátok, követitek. Most új fejezethez érkeztünk, a nyilas csillagjegyben született hölgyek csodás otthonaiba kalauzolunk el Titeket. Ha a nyilas urak stílusára is kíváncsiak vagytok, kattintsatok ide

nyilas hölgyek imádják az eklektikus, természetes hatású, izgalmas otthonokat. A mások számára kacatosnak, zsúfoltnak tűnő szobákban érzik otthon magukat.  Imádják a színeket és mintákat, a nyilas hölgyek lakásában biztosan találkozhatunk érdekes, vibráló részletekkel.

Induljon akkor a lakásnéző túranézzünk be egy ízig-vérig nyilas otthonba!

nyilasok konyhájában gyakoriak a nyitott polcok, a különleges étkészletek, kézműves bögrék és tányérok közszemlére téve vonzzák a kíváncsi tekinteteket. Gyakran találunk képeket, dekortárgyakat és szobanövényeket is a nyilasok főzőhelyiségeiben. A konyhabútorok sem unalmasak, sokszor találunk fa vagy akár színes szekrényeket is.

A nyilasoknál nem feltétlenül láthatunk kamrát, sokszor mindent a konyha légterében tárolnak.


Nappalijukba toppanva biztosan találkozunk különleges dísztárgyakkal, amelyeket utazásaik és kirándulásaik során szereztek be. A bútorok mindig nagyon kényelmesek, de mindemellett szépek is, és mivel a nyilasoknak nagyon fontos, hogy otthonukban ellazulhassanak, ezért rengeteg puha, mintás textília teszi teljessé a hatást. Az otthonossághoz mindemellett elengedhetetlen számukra a természet közelsége, ezért szinte biztos, hogy legalább egy szobanövény tiszteletét teszi a nyilas nappaliban.


A hálószoba hangulatában is megjelenik az etnó stílus, a különleges minták, növények, a rengeteg fa és a sok-sok puha párna és takaró igazi eklektikus kuckóvá teszik a szobát.


  
Végül pedig a fürdőszobába érkezve egy igazi oázisba érkezünk, ahol a nyilas hölgyek megpihenhetnek, és hosszasan relaxálva készülhetnek fel az új napra.

És mi a helyzet a nyilas csillagjegyű urakkal? Vajon ők milyen otthonban érzik jól magukat? Derítsd ki, kattints át ide és nézd meg, milyen egy igazi nyilas úr otthona!

A képek forrása: Pinterest

Lakberendezési horoszkóp sorozatunk eddig megjelent részeit itt találod:
Rák hölgyek és urak
Oroszlán hölgyek és urak
Szűz hölgyek és urak
Mérleg hölgyek és urak
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig