2017. december 15., péntek

Színek a lakberendezésben – 2018 színe

Az előző részben megnéztük az egyik leglágyabb árnyalatot, a rózsaszínt. Most pedig a jövő év kiválasztott Pantone színéről lesz szó, a liláról!
Sokan felháborodtak, amikor a Pantone színszakértői közölték döntésüket, miszerint a lila, egészen pontosan az Ultra-Violet árnyalat lesz 2018 legnépszerűbb színe.

Pedig érzéssel (és mértékkel) használva a lila remekül mutat, minden stílushoz és minden helyiségben megtalálhatjuk a helyét.

Szuperül működik például a konyhában, például festett bútor vagy falrész formájában. Illik például a country és az indusztriális stílushoz is:
A fürdőszobában is érvényesül a lila, megnyugtató színe kellemes a szemnek, így ideális egy hosszú, relaxáló kádfürdőhöz. De ha csak mértékkel alkalmaznánk, egy-egy törölközővel is feldobhatjuk az enteriőrt:

A nappalit is megbolondíthatod például egy lila kanapéval vagy fotellel:Vagy akár meg is vadulhatsz picit:
Ha szeretnéd otthonodba vinni ezt a trendi színt, de csak apró foltok formájában, akkor az alábbi képekből nyerhetsz inspirációt:


Muszáj még szót ejtenünk a lila hálószobákról, hiszen a szemnyugtató szín tökéletes a pihenésnek. Ízlés szerint, kisebb és nagyobb dózisban is alkalmazhatjuk.
Te el tudod képzelni a színt a lakásodban? Imádod vagy inkább rosszul vagy tőle?

Ha kedvet kaptál, hogy kipróbáld a lilát otthonodban, akkor kattints ide, hogy megnézhesd a kika webáruház lila termékeit.

Minden kép forrása.

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig