2017. december 24., vasárnap

Színek a lakberendezésben – A karácsony színei

Az előző részben megnéztük, mi lesz a jövő év Pantone trendszíne, most pedig mutatunk négy igazi karácsonyi színt, melyek segítségével négy, teljesen más hangulatú dekorációt készíthetsz.
Kezdjünk a legkézenfekvőbb színnel, a zölddel. Természetes melegséget visz otthonodba, és a klasszikus karácsonyi dekor alapvető színe. Gondolj csak a fenyőfára, az adventi koszorúra, a fenyőágakra, a zöld díszekre... A zöld mindig divatos volt karácsonykor és mindig az is marad. Nézzünk is pár inspirációt:

Szintén klasszikus színnek mondható a piros, főleg ha a már említett zölddel kombináljuk. Piros kockás és tartan plédek és párnák, piros díszek és szalagok, piros égők... És persze a Mikulás a piros ruhájában :)
Íme néhány inspiráló kép:

Ha szereted az elegáns, ünnepélyes enteriőröket, akkor a bézs szín különféle árnyalataival igazi fennkölt hatást érhetsz el.
Mutatjuk:

Végezetül pedig ne feledkezzünk meg a tisztaság és persze a hó színéről. A fehér (bár egyeseknek túl hideg lehet) szuper választás, ha szereted a letisztult, kissé modernebb stílust.

Melyik a kedvenced?

A kika webáruházban minden színben találsz bútorokat és kiegészítőket, nézz körül IDE kattintva, ha szeretnéd kicsit feldobni otthonodat :)

Nagyon kellemes ünnepeket kívánunk!

Minden kép forrása.

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig