2018. január 19., péntek

Lakberendezési tippek horoszkóp szerint – Bak csillagjegyűeknek

Nyár elején indítottuk útjára a lakberendezési horoszkóp sorozatunkat, ami nagy örömünkre tetszik Nektek, sokan olvassátok, követitek. Most új fejezethez érkeztünk, a bak csillagjegyben született hölgyek csodás otthonaiba kalauzolunk el Titeket. Ha a bak urak stílusára is kíváncsiak vagytok, kattintsatok ide


A képek forrása: Pinterest
bak hölgyek kedvence a tradicionális stílus, különösebben nem követik a trendeket, inkább az időtálló, klasszikus darabokat szeretik. Otthonuk általában rendezett, de nem steril.

Induljon akkor a lakásnéző túranézzünk be egy ízig-vérig bak otthonba!

bakok konyhája letisztult, barátságos, világos. Néha felüti fejét a country stílus is, de alapvetően inkább egy hagyományos jellegű, kissé elegánsabb főzőhelyiségről beszélhetünk, világos színű konyhabútorokkal és zárt tárolással.

Étkezőjükre ugyanezek a megállapítások érvényesek. Szeretik élvezni az apró dolgokat, így fontos számukra, hogy nyugodt, kellemes környezetben étkezzenek. 


Nappalijukat a letisztultság, a kényelem, és az időtálló, mutatós bútorok és kiegészítők használata határozza meg. Nem díszítik túl a szobát, tudják, hogy egy-egy jól elhelyezett hangsúlyos dísztárgy vagy egy csokor virág is csodákra képes. A bakok szeretik a szép, de nem túl extravagáns dolgokat, a bútorokra is inkább a klasszikus vonalvezetés jellemző.
Színek terén a fehér, a bézs, a pasztell- és a földszínek uralkodnak, élénk árnyalatokkal ritkán találkozhatunk.

A hálószoba is világos, barátságos. A letisztult, majdhogynem minimalista enteriőrt egy-egy luxus érzést sugárzó tárgy (például egy bársonyfotel vagy kristálycsillár) töri meg. Gyakran előfordul ebben a helyiségben a rózsaszín valamelyik árnyalata, akár csak egy gyönyörű virágcsokor formájában.
Végül pedig a fürdőszobába érve azt láthatjuk, hogy a bak hölgyek szeretik nyugodtan élvezni a fürdést, ezért zuhany helyett inkább (ha tehetik) kádat választanak. A klasszikus, néha már country-ba hajló hangulatot gyönyörűen ellensúlyozzák réz/arany- vagy bronzszínű kiegészítők használatával.


És mi a helyzet a nyilas csillagjegyű urakkal? Vajon ők milyen otthonban érzik jól magukat? Derítsd ki, kattints át ide és nézd meg, milyen egy igazi nyilas úr otthona!


Lakberendezési horoszkóp sorozatunk eddig megjelent részeit itt találod: IDE kattints!

Share:

1 megjegyzés

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig