2018. február 12., hétfő

5 tipp a tökéletes fürdőszobáért
Napjainkban a fürdőszoba már nemcsak a tisztálkodás helyszíne. Sok időt töltünk itt és gyakran az esti fürdés alkalmával számolunk be napi élményeinkről családtagjainknak. Nézzünk néhány praktikus tippet arra, hogyan tudjuk átalakítani a fürdőszobát házi wellness paradicsommá.1. Ideális esetben a fürdőszobába belépve a színek harmóniája fogad bennünket, amely üdeséget és tisztaságot áraszt.


Az utóbbi években nagyon divatossá váltak a földszínű burkolóanyagok, hiszen a barna, drapp, bézs árnyalatok gyakran díszítik a fürdőszobákat, mert segítségükkel a helyiség otthonossá válik.
De legalább ilyen jó megoldás, ha a  fürdőszobába a vízre emlékeztető színeket választunk. A kék és a zöld pasztell árnyalatai frissességet hoznak térbe.Tipp! Gyakran szembesülünk azzal is, hogy ami öt évvel ezelőtt tetszett, azt ma már nem szeretnénk nap, mint nap  a fürdőszoba falán látni. Erre remek ötlet a csempék átfestése, hiszen rombolás nélkül, költséghatékonyan varázsolhatjuk át a fürdőszobánkat.  A csempére ideális ez a megoldás, viszont a burkolólap esetén számolni kell az esetleges kopással.2. Használjunk természetre emlékeztető kiegészítőket vagy anyagokat ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat a fürdőszobában. Nagyon trendi a tengeri szivacs, fa hatású vagy kőre emlékeztető szappanadagoló, szappantartó elhelyezése, melyek a természetes hangulatot is fokozzák.

A kika kínálatában modern és dekoratív darabokat választhatunk

3. Tegyünk növényeket a fürdőszobába! A vágott virágok mellett a cserepes növények is fantasztikusan mutatnak itt.  Válasszunk olyan fajtákat, amelyek szeretik a párás környezetet. Ilyen zöld szigetet képezhetnek a fürdőszobában a pálmafélék, a páfrányfélék, a borostyán, az orchidea, a bromélia és az anyósnyelv is.4. Szokatlan bútordarab a fürdőszobában
Gyakran ez  a csevegés helyszíne is, hiszen itt hallgatjuk meg gyermekeink élménybeszámolóját az esti tisztálkodás során. Ha a fürdőszoba méretei lehetővé teszik, helyezzünk el egy kényelmes fotelt vagy ülőkét a helyiségben, hogy ne a kád szélén,  kényelmetlenül kuporogva kelljen eltöltenünk a következő fél órát.5. Gyakran azt hihetjük, hogy a fürdőszobánk nem nyújt elég helyet egy mosógép és egy szárítógép számára. Erre remek megoldás, ha egymásra helyezzük ezeket a gépeket, így nem kell lemondanunk a szárítógép adta praktikumról sem. Ehhez egy, a gyártótól megrendelhető keretre van csak szükségünk, ami majd egységbe fogja össze a két fontos kelléket.

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig