2018. február 22., csütörtök

Ezt nézd, ha egyedi otthont szeretnél!
Van egy közös álom az otthonunkkal kapcsolatban, amiben megegyezhetünk. Mindnyájan szeretnénk magunkének tudni egy olyan kuckót, amit csakis saját ízlésünk szerint alakítottunk ki.

Most szinte hallani lehet a sóhajokat, hogy bizony milyen jó lenne, de sajnos nincs rá anyagi keret…

Lehetséges azonban, hogy  túlgondoljuk a ház felújításával vagy csak egyszerűen az átöltöztetésével kapcsolatos teendőket.

Épp ezért nehezen is kezdünk hozzá, pedig csak néhány egyszerű változtatás is elegendő lenne az új hangulat kialakításához. Erre nagyon szép példa az utcafront zöldbe öltöztetése. De mesebeli, meleg hangulatot alakíthatunk ki pillanatok alatt csodás, élénk színek használatával, és amit máskor kopottnak látunk, az egyszeriben életteli lesz!A régiből újat szép példája következik! Érdemes szétnézni a nagymama padlására vagy pincébe került bútorok között, hiszen ilyen kincsekre lelhetünk.
A tiszta és világos színek, melyek tágítják a teret kicsit a luxus érzését csempészik be hétköznapjainkba. Ez a megoldás nem is igényel sok bútort, egy-egy szép kiegészítővel viszont csodás hangulatot lehet teremteni.


Egy-egy élénkebb árnylattal pedig változatosságot csempészhetünk az otthonunkba.Szerencsére már  nagyválasztékban és minden stílusban kaphatóak a dísztárgyak és a legkülönfélébb dekorációs elemek, s így fillérekből átváltoztathatjuk a szoba hangulatát.

Aki a modern átlátható megjelenést szereti, annak sem kell lemondani a dekorálás adta örömökről. Sok olyan kialakítás létezik, ami klasszikus értelemben véve alig tartalmaz bútort, mégis felszabadultan, otthonosan érezzük benne magunkat.

Aki e stílus mellett tette le a voksát, ezekből az egyedi és modern kiegészítők közül választhat magának a Kikában.
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig