2018. február 26., hétfő

Üde és trendi évszakváltás a hálószobában

Biztos rajtakaptuk már magunkat azon, hogy egyre többet nézegetjük a tavaszt idéző képeket, kiegészítőket, bízva abban, hogy ezzel is siettethetjük az egyik legszebb évszak eljövetelét. 
Az otthonunkat díszítő csodás, tavaszra emlékeztető dekorációk már várnak ránk, de ne csak a  nappali átöltöztetésére gondoljunk, idén varázsoljunk üde hangulatot a hálószobába is.
Ha tavasz, akkor pasztell

A tavasz az újjáéledő természet jelképe is, ilyenkor a szemünket végre elkápráztatja a finom színek harmóniája. Most van itt a hamvas, de mégis frissességet jelentő pasztell színek ideje, melyek kellemes átmenet jelentenek a nyár élénk és vibráló kavalkádjába.Süss fel nap!

A napsütésből komoly hiányt kellett elszenvednünk télen, ezért nagyon vágyunk a fényre. Megnyugtató viszont, hogy pillanatok alatt életteli, vidám hangulatot tudunk a hálószobába hozni néhány napsárga kiegészítővel.

Egy párna, egy éjjeli lámpa vagy egy vidám kép és máris jól indul a reggelünk

Tavasszal érdemes minden lehetséges módszerrel segíteni a nap beáramlását, ezért a télre emlékeztető vastagabb anyagból lévő sötétítőt vagy a nem áttetsző függönyt cseréljük le színben világosabb és nap sugarait átengedő kiegészítőkre.

A narancssárga melegséget visz a hálószobánkba


Vegyük elő a tavaszi hónapokra tartogatott párnáinkat, ágyneműhuzatainkat, és ágytakarót és külön öröm lesz, ha végre előkerülhetnek a virágmintás vidám anyagok.Tavasszal ugyan már több időt töltünk a szabadban, de korántsem annyit mint nyáron, így egy egyszerű megoldással becsempésszük a természetet a hálószobába is.  A kint töltött percek mozgalmasságára emlékeztethet bennünket egy-egy illatozó virág, melyek nemcsak szépek, de a tavasz káprázatos színeit is otthonunkba csempészik.

A vállalkozó szelleműek nem riadnak vissza a nagy lévélmotívumoktól sem. Ugye szinte halljuk a madarak csicsergését?


kép

TIPP! Aki imádja, ha a hálószobájában a fehér a meghatározó, és nem szeretne a színes kiegészítőket választani, annak egy-két cserépnyi virágzó hagymás növény beszerzését javasoljuk, hiszen illatának és színeinek segítségével is behozhatjuk a tavaszt az otthonunkba.Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig