2018. március 12., hétfő

4+1 beleszeretős kiegészítőKivel fordult már elő, hogy határozott céllal elindult vásárolni és otthon csodálkozott rá, hogy nem azt vette, amit eredetileg szeretett volna?

A kérdés persze költői, hisz mindannyian jártunk már ebben a cipőben. Pláne, ha ilyen kísértéseknek vagyunk kitéve!


1.   Lámpa, ami felöltözteti a mennyezetet

Ez az a lámpa, aminek Nikola Tesla is tapsolna. Csodás könnyed vonalvezetés, mégis látványos kidolgozás, mely ízlésesen uralja a mennyezetet.

Tesla a horvát és szerb származású feltaláló zseni, aki az elektromos áram megzabolázásától, a távirányításon át, a rádió feltalálásáig  - Marconi sajnos ellopta a találmányt, és ma az ő nevét ismerjük inkább a rádióval összefüggésben - kis túlzással korát megelőzve mindent megalkotott, rajongott az egyedi megoldásokért.2. Vagány képkeret, ami legjobb emlékeidet kelti életre

Nincs az a korosztály, akit ne fogna meg a pillanat képi megragadásának művészete. A trendi képkeretekbe bújtatott képek remek hátteret biztosítanak a helyiségnek, szinte felöltöztetnek egy-egy falat!
Canne bútorcsalád vagányságát csak tovább fokozzák a kiegészítők és a képkeretek

Lehet fanyalogni a szelfizés hóborttá válása miatt, de legyünk őszinték, bennünket is elkapott már egyszer-kétszer az önmegörökítési hév. Hihetetlen,
de az első szelfi már 1839-ben elkészült. A dagerrotípiát Robert Cornelius fotográfus készítette önmagáról.3. Levendulás kiegészítők és szín a nappaliban

A megnyugtató lilaság láttán biztos mi magunk is el szeretnénk repülni egy virágzó és illatos levendulamezőre. Erre júniusban kis hazánkban is van lehetőség, nevezetesen Tihanyban.

A levendula árnyalat csodás hátteret ad a Dorm nappali bútornak

A levendula megannyi jótékony hatása mellett a virágok szimbolikája szerint az odaadás, a siker és a boldogság jelképe is. Jelenléte a házban, akár csak stilizált vagy jelképes változatban is, inspiráló hatású.
4. Kerti hernyó és a kerti Buddha: mégis megférnek egymás mellett

Nem, ezek a kerti kiegészítők és dísztárgyak már nem nagymamáink nippjeinek modernkori leképezései, bár tény azoknak is megvolt a maga bájuk. 
Hangulatos, nyugalmat árasztó kiegészítők, és különösen a hernyócska önkéntelenül is mosolyt csal az arcunkra.+1 Tavaszi jókedv, mert a smiley-ból sohasem elég

Tagadhatatlan, hogy a színek gyógyító hatása mellett, építő jellege van a pozitív jelentésű szavaknak is, melyeket mantraként használhatunk nap, mint nap.  

Így azok a tárgyak is jó hatással vannak ránk, melyek ezt az üzenetet hordozzák. Ilyen a mosolyra csábító Smile kiegészítő és a vidám smiley rajzolatú kiskanál is.

Tudtad? Az egyre többet használt ’mantra’ szó szanszkrit eredetű és a “gondolkodás eszköze” jelentéssel bír. Erre a pozitív szemléletre emlékeztethet bennünket a smiley-t mintázó kiegészítők is.
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig