2018. március 12., hétfő

Ebből nyerj energiát! Tavaszi feltöltődésBoldogsággal tölt el bennünket, hogy végre itt a jó idő! Alig várjuk már, hogy újra elkezdhessünk az otthonunkat a magunk képére formálni és élettelivé varázsolni.

Teljesen természetes érzés, hogy ilyenkor mindannyian a szabadba vágyunk.  A hosszúra nyúlt, hideg  tél után minden napsütés órát ki szeretnénk használni és rácsodálkozni a virágok és a növényzet újjáéledésére. Hamarosan a tavasz hírnökei a hagymások elsők között mutatják meg magukat teljes pompájukban.Minden alkalmat megragadunk hát, hogy a kertünkben vagy az erkélyünkön lehessük és  elkezdődik az izgalmas rendezkedés időszaka.

Az ősszel gondosan elpakolt kerti szettek előkerülnek  tároló helyükről, de sokszor szembesülünk azzal, hogy bizony már más tetszik, és jó lenne felfrissíteni az otthoni kerti bútor és kiegészítő kínálatot.
Szerencsére a kika felkészült erre az igényre és kis és nagy kertbe, illetve erkélyre  egyaránt illő, trendi darabokat kínál.
Az elegáns Marlon kerti bútor a kikában
A könnyed és légies Futuna modell


Tovább fokozhatjuk a tavaszi kényelmet, ha a kerti bútorokat párnákkal dobjuk fel. A nagy kínálatból most erre az ég kékjét és a víz türkiz árnyalatát megjelenítő ülőpárnát emelnénk ki. Ugye milyen szép?Imádjuk a színeset!

Végre nem kell visszafognia magát a színek kedvelőinek, hiszen a tavasz beköszöntével a zöld, a türkiz élettelisége és a sárga ragyogása megjelenhet az otthonunkban is.

A szürke ülőgarnitúra és barna – tört fehér nappali bútor eleganciáját remekül kiemeli a sárga és a türkiz játéka. Mintha minden fényben úszna!
A nappalit díszítő Belt szett


S ne maradjanak ki a vidám hangulatból a gyermekek sem. Egy ilyen inspiráló, színes és világos gyerekszobában még a tanulás is könnyebben megy. Nézd meg a gazdag kínálatot a kika áruházakban!
A Calisma modell jól variálható és ideális a gyermekszobába


Erre a csodás összképre pedig már nem kell sokat várnunk. A Somogyi-dombságra emlékeztető táj zöldje és annak finom hátteret adó napsütés hamarosan a mindennapjaink részét képezi.Tudtad, hogy a Somogy név honnan ered? Azokat a területeket hívták így, ahol egykoron sok somfa  nőtt. A Somogy név tehát a sommal ellátott, somos vidékből született és lett sok helységnév és családnév névadója.


Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig