2018. március 26., hétfő

Így illik locsolni!
A húsvéti locsolkodás nem mindenkinél arat osztatlan sikert. Mit tegyenek a fiúk és a férfiak azért, hogy ez a szokás visszanyerje eredeti játékosságát?

Figyelve magamon és ismerősi körömben a húsvét hétfőhöz való viszonyulást, elmondható, hogy nagy többségben vannak a locsolás elől menekülő, épp ekkor családi kirándulást szervező hölgyek.

Ha ezt a pár alapszabályt betartják e népszokás megrögzött hívei, akkor a fogadókészség is nagyobb lesz a szebbik nem körében.Nézzük, mi az amit kerülni kellene és mi lenne a megoldás:

A hölgyek nem igazán szeretik, ha egy teljes vödör hideg vízzel lelocsolják meg őket, még akkor sem, ha ez a „Hiszen ez a természetes!” jelmondat jegyében zajlik.
Szuper megoldás viszont, ha inkább a szódásüveg után nyúlnak a férfiak, persze tartva a mértéket.

Nem túl jó ötlet az édes, tömény illatok  választása sem. A sokféle illat keveredése estére már  igen elviselhetetlen, és gyakran fejfájást okoz.
Ha már elkerülhetetlen a parfüm használata, kérjük tavaszi, friss virágillatot válasszanak.


Szintén fontos lenne, hogy  ne a hajat érje a parfümpermet, hiszen ez komoly irritációt okozhat.  Inkább javasolt a kézfej vagy a csukló körüli rész előtérbe helyezése.

Végezetül pedig a a húsvéti előkészület ne legyen egyenlő azzal, hogy a háziasszonyt napokig csak a konyhában lehet elérni.
Inkább varázsoljuk a húsvétot mindenki számára gyönyörű és felhőtlen tavaszi ünneppé.Válasszunk színes, lakásunkat és kertünket díszítő kiegészítőket erre az alkalomra, hátha ezzel is siettethetjük a tavasz eljövetelét. Szemezgessünk  a kika trendi kínálatából!

A frissességet és vidámságot sugárzó párnák és kiegészítők a nappali díszei lehetnek
Végre a kertet is birtokba vehetjük, természet zöldjébe burkolózott párnák és takarók remekül mutatnak az Aves ülőgarnitúrán

Az Aves garnitúrában még a kiegészítők tárolására is jut hely!

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig