2018. március 21., szerda

Így könnyű vidámnak lenni!

Most már talán-talán fellélegezhetünk, hiszen úgy tűnik a hideg elmúlóban és hamarosan  a tél is csak egy távoli  emlékkép lesz.


Biztos mindenki megfigyelte ilyenkor saját magán is azt, hogy  a tavasz közeledtével önkéntelenül elkezdünk rendezkedni az otthonunkban és ez határtalan energiákat szabadít fel bennünk.

Szinte biztos, hogy ekkor több ládányi felesleges holmi kerül ki a ház minden szegletéből.Ilyenkor használjuk ki a hirtelen keletkezett teret és frissítsük fel otthonunkat új bútorokkal és kiegészítőkkel!

De ha már nekilátunk, miért is ne nyúljunk bátran a színekhez?! Nem fontos feltétlenül fenekestül felfordítani a házat, sokszor elég ha néhány jól megválasztott kiegészítőt vetünk be az új összhatás elérése érdekében.Íme három példa arra, hogy általában hogyan viszonyulunk a színekhez. Mindenki sorolja be magát kedvére egy-egy kategóriába, persze csak ha tudja!

Az óvatosan puhatolózó

Kedveli a  változást bizonyos határokon belül és a jól bevált, ízléses keretek közül nem szívesen lép ki. 

Jöjjön a neki való kép:Biztos kedvükre valóak lennének ezek a kikában kapható csodálatos kiegészítők:Aki biztosra megy

Határozott elképzelése van, ismeri a színek egymásra hatását, de minden szónál többen mondhat ez a kép:Ő kedvére válogathat a  kikában kapható színes kiegészítők között.
Kockáztat és nyer


Első ránézésre túl merésznek tűnik a színválasztása, viszont a végeredmény csodás harmóniája magáért beszél.

Ennek láttán szokott egyébként az óvatos típus  elbizonytalanodni és elhatározza, hogy a jövőben ő is merészebb vizekre fog evezni.Szinte biztos, hogy ez a vállalkozószellemű, bátrabb típus nem megy el emellett a vagány patchwork ülőke mellett, pláne, ha megtudja, hogy ez az összeállítás már fotelben is létezik.

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig