2018. április 23., hétfő

5+1 anyák napi ajándékötletAz anyák napja talán a legmegindítóbb ünnepünk, mely kellemes emlékeket, a gyermekkor szépségét és aki mindezt a szeretett felénk sugározta, az édesanyánkat juttatja eszünkbe. Nem tudjuk eléggé meghálálni a sok törődést, de ezen a napon picit talán visszajuttathatunk a kapott gondoskodásból. 

Lepjük meg hát anyukánkat olyan ajándékkal, melynek önfeledten örülhet és kicsit kikapcsolódhat a hétköznapok sodrásából! Tarts velünk, és a következő 5+1 ötletből kiválaszthatod melyik ajándéknak örülne leginkább ezen a napon az ünnepelt.

1.  Remek kikapcsolódás a kertben vagy a teraszon egy könyvet olvasgatva ellazulni. Ehhez egy pillekönnyű, testhez igazodó nyugágy remek választás, ráadásul több színben is kapható, így valószínű, hogy közötte van anyukánk kedvenc árnyalata is.

A Darwin nyugágy vidám színekben


2.   Azt hiszem abban megegyezhetünk, hogy párnából sohasem elég! 
Mi nők imádjuk a csodás párnákat, kollekciónkat és ülőgarnitúránkat minden évszakban szívesen feldobjuk egy-egy különleges darabbal. Így szinte biztos, hogy anyukánk is örülne egy új és különleges párnának. 

Tipp! Kössük át az ajándék párnát egy színben harmonizáló szalaggal és tűzzünk a kompozícióba egy bimbós tulipánt.3. Nagy örömet szerezhetünk egy-egy különleges teaválogatással is, melyet állítsunk össze személyre szabottan, figyelve a tea gyógyhatására és élvezeti értékére is. 
A kép pedig úgy lesz teljes, ha mindehhez egy szép teáscsésze szett és egy aranyos kancsó is párosul.4.  A kedves emlékeket sokszor a fényképek segítenek felidézni. Ezért válasszunk ajándékképpen egy olyan képkeretet, melybe nemcsak egy-két kép fér el. Így az ünnepelt kiválogathatja a számára a legkedvesebb fotókat, melyek ezentúl végre a megérdemelt helyükön, szem előtt lesznek.5. Ahogy imádjuk a párnákat, úgy szeretjük a virágtartókat is. Ezért egy különleges formájú kaspó vásárlásával biztos örömet szerzünk, pláne, ha azt úgy nyújtjuk át édesanyánknak, hogy abba már korábban egy szép balkonnövényt ültettünk.+1 Virágot adhatsz művészi módon is! Válassz anyukád számára olyan képet, mely a tavasz és a nyár színes virágait ábrázolják, így ha az ünnepelt a falra pillant, akkor egész évben eszébe fog jutni gyermeke megható törődése.Számtalan remek és színes anyák napi ajándékötlettel várunk még a kika áruházakban!

Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig