2018. április 6., péntek

Ami nélkülözhetetlen a hálószobából: az éjjeliszekrények
Van egy olyan bútordarab, amely csendesen megbújik egy-egy sarokban, nem tekintjük a hálószobánk főszereplőjének, de hiányát mégis azonnal megérezzük. Ez nem más, mint az éjjeliszekrény.

Sokszor azt hisszük nincs is rá szükségünk, de egy idő után az ágy mellett elhelyezett apróságok kupacát érzékelve belátjuk, hogy szükségünk van egy olyan bútorra, mely elrejti a papírzsebkendőt, az áramszünetekre bekészített zseblámpát, az épp olvasott könyvet vagy a fejfájás elleni pirulát és helyet adhat az éjjeli lámpának is.Nézzünk meg néhány éjjeliszekrény típust, melyek között mindenki talál magának tetszőt, bármely stílus elkötelezett híve is. De ha mégsem, a sor végén lesz egy alternatív tipp, mellyel meglephetjük magunkat és családunkat is.

AZ ELEGÁNS ANDANTE TRENDLINE ÉJJELISZEKRÉNY
A LETISZTULT FORMAVILÁGÚ FELIX ÉJJELISZEKRÉNY

A MODERN VONALVEZETÉSŰ STUDIO LINE 3 FIÓKJA SOK PAKOLÓHELYET BIZTOSÍT
LANCY ÉJJELISZEKRÉNY, MELYBE A LÁMPA IS BEÉPÍTÉSRE KERÜLT

A STUDIO LINE MOCCA KORPUSSZAL MELEGSÉGET VISZ A HÁLÓBA

A SUPREME COMFORT ÉJJELISZEKRÉNY 4 FIÓKKAL KECSES KÉPET MUTAT

AMIKOR AZ ÉJJELISZEKRÉNY AZ ÁGY RÉSZÉT KÉPEZI, IGAZÁN LÉGIES MEGOLDÁS


Ha kedveled a formabontó és egyedi megoldásokat és szereted meglepni a hozzád látogató vendégeket, akkor ezt az éjjeliszekrényként is használható ülőkét neked találták ki. Dekoratív mintázata és kellemes színei miatt nagy a mozgásterünk, hiszen sokféle stílusú ágyhoz illik.

A DEHO ÜLŐKE VAGÁNY KIEGÉSZÍTŐJE A KÁRPITOS ÁGYNAK

SOKFÉLE MINTÁVAL KAPHATÓAK


Tudtad, hogyan lett nélkülözhetetlen az éjjeliszekrény?

Arról már korábbi, Ahol egészséges az alvás című cikkünkben már szóltunk, mely nagy írónk és felesége hozta be Magyarországra a franciaágyak divatját.

De az éjjeliszekrény eredete sem kevésbé érdekes. A szükség hozta életre ezt a bútordarabot, amit most szó szerint érthetünk, hiszen az éjjeli edényeket reggelig tárolni kellett valahol és az éjjeliszekrény erre alkalmas, diszkrét helynek bizonyult. Később a bútordarab neve és formája megmaradt, de a fürdőszobák elterjedésével azonban funkciót váltott. J
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig