2018. április 10., kedd

Imádnivaló színek és formák! Ez a te nappalid!

Mi az amitől a nappalid életteli lesz? A színek harmóniája nagyban felelős a vidám és trendi élettér kialakításáért. Ezért most négy izgalmas nappalit mutatunk be, melyekben hol csak nyomokban, hol pedig ugyancsak hangsúlyosan jelennek meg az élénk árnyalatok. 

Így kiválaszthatod, hogy számodra melyik a legkönnyebben vállalható és megvalósítható összeállítás. S szerintünk most a tavasz  és lassan a nyár beköszöntével nyugodtan lehettek kicsit merészebbek és  előtérbe helyezhetitek a friss és erőteljes színösszeállításokat is.

A kika most tálcán kínálja az egyedi megoldásokat, amivel megkönnyíti számodra a nappali berendezését. Válaszd ki a kedvencedet!

1. Az idei év nagy visszatérője a lila szín lesz!  Korábban már szóltunk róla, hogy minden vibráló élénksége ellenére nyugalmat és összhangot áraszt, ezért bátran díszíthetjük vele otthonunkat.

A Riverside nappali bútor vonalait remekül kiemeli a lila szőnyeg és takaró, és az sem lenne túl merész megoldás, ha egy képkeretben vagy a függöny és sötétítő színében látnánk viszont a lilát, a bölcsesség színét.
2.  A piros számtalan árnyalatát ismerjük és szeretjük, és mindig felkapjuk a fejünket ha egy magazin hasábjáról tekint vissza ránk. Pezsdítően hat ránk már akkor is, ha csak kiegészítőként használjuk a vörös árnyalatait.

A Rex szett fehér-fekete színe a piros párnával, lámpaburával, gyertyával és vázával megvalósítja a magában való színkontraszt fogalmát. Vagyis ha három, egymástól teljesen elütő színt választunk nappalinkba, akkor a hatás inspiráló, egyedi és picit ünnepélyes lesz.
De könnyen érhetünk el meleg és otthonos hatást is a vörös árnyalataival. Erre jó példa ez a vagány Andante Frisco ülőgarnitúra:
3. Okkersárga, napsárga vagy narancssárga? Nem kell választanod közülük, hiszen kiegészítőként akár egy helyiségen belül is jól mutatnak. A Remo nappali bútor fehér és fahatású korpuszát remekül kiemelik az életteli sárga és a természetességet jelképező zöld kiegészítők.Ha az Andante Osho ülőgarnitúrát választod, mustársárga szövet bevonó anyaggal, akkor szívet melengető napsütötte hatást érhetsz el.
4.  A türkiz nem véletlenül egy nagyon népszerű szín! A kék hűvös eleganciája a zöld természetességével ötvöződik ebben a nappaliban is, és a türkiz függöny, párna és szőnyeg remekül kiemeli a Mocca szett melegségét. 
Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig