2018. április 11., szerda

Merészen is jó bútorkombinációk

Sokszor túl óvatosak vagyunk egy-egy bútor vagy kiegészítő vásárlásakor, azonban nem árt néha kizökkenni a  megszokásból. Legyünk ez egyszer bátrak! 


Csodás zöld fotel a tavasz színében! 

Remek választás a kikában kapható fotel mellé a rózsaszín, hiszen így egy virágos mezőre emlékeztető, életteli szobánk lesz.Van abban is némi kockázat, ha mégsem választunk színeket a lakásba. Lehet jól tesszük, ha fehér falhoz néha fehér bútort választunk, Íme egy jó példa, ami kis lakások megváltója lehet, hiszen nagyítja a teret.Nemcsak a fiatalok kedvence lehet ez a különleges bútorcsalád. A Vintage stílus ma virágkorát éli és nem véletlenül.

Meglepő, de vintage szó a fotóművészet területről érkezett és lett lassan mindennapos kifejezésünk. Jelentése pedig: az eredeti negatívról készített másolat. JLéteznek olyan különleges bútorok, amelyek önmagukban is megtöltenek egy helyiséget. Erre szép példa ez a két „szék”, melyek akár egy erkély vagy akár egy társalgó remek díszei lehetnek.Fémesen modern, mely a sárga melegségével, otthonos  teret teremt. Érdemes tehát néha kiszakadnunk a bézs - szürke - drapp bútorválasztásból, mert akkor ilyen csodákban lesz részünk!Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig