2018. április 17., kedd

Végre kimozdulhatunk, ezért irány a kert!Szerencsére most már madárcsicsergés és csodásan nyíló virágok csalogatnak a kertbe bennünket. Jó lenne idén végre praktikusan és hívogatóan berendezni a kertet, a teraszt és az erkélyt, s ehhez most négy praktikus tippet adunk.

1. Ilyenkor tavasszal egy újabb helyiséggel gazdagodik az otthonunk. A terasz, az ott töltött sok idő miatt egészen késő őszig átveheti a nappali funkcióját is.

Ha szeretnénk a kerthez igazodó, abba belesimuló kerti bútorral komfortosabbá tenni az itt eltöltött időt, akkor válasszunk fából készült kerti bútor szetteket.

A KLASSZIKUS FUTUNA SZETT
A HENDERSON ÜLŐPAD TERMÉSZETESSÉGE MAGÁVAL RAGADÓ

A linkre kattintva még több stílusos darabot nézhetsz meg!


Ha pedig a terasz egy-egy szép szegletére szeretnénk felhívni a figyelmet, akkor válasszunk egy igazán kényelmes kerti ülőgarnitúrát.

A FIRENZE ÜLŐGARNITÚRA FELÖLTÖZTETI A KÜLSŐ TERET
A LIBERO SZETT ELEGÁNS MEGJELENÉSBEN


linkre kattintva picit nehezítjük a döntést, mert remek szetteket nézhetsz meg.


2. Az ülőgarnitúrák elengedhetetlen kellékei az ülőpárnák, melyek nemcsak díszítő, hanem kényelmi funkciót is ellátnak. Most csodás és a természet színeit visszatükröző darabok közül válogathatsz.

A SAMANTHA ÜLŐGARNITÚRÁT CSODÁS PÁRNÁK DÍSZÍTIK


3. Azonban, ha nem használjuk a párnákat és a kiegészítőket, akkor nem árt őket óvni a napsütéstől, esőtől és a nyaranta gyakran előforduló, hirtelen lecsapó viharoktól. Ezekben a szinte láthatatlan tárolókban nélkülözhetetlen kiegészítőink átvészelhetik az időjárás szélsőségeit.

ARUBA PÁRNATÁROLÓ


4. A kertészkedés közepette tanúi vagyunk az élet születésének és az elmúlásnak is, ennek a körforgásának minden mozzanata nyomon követhető a kertben. 

Sokunk környezettudatosan gondolkozva az elszáradt virágokat, a levágott füvet és a gyümölcsdarabokat komposztálóba helyezi, ezzel gondoskodunk a kert természetes tápanyagellátásáról. 

Egy dologra azonban érdemes figyelni, válasszunk olyan komposztáló ládát vagy edényt, mely zártabb és nem teszi lehetővé hívatlan kisállatok  - sün, egér, patkány - beköltözését.


Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig