2018. május 14., hétfő

Ahol öröm a munka – Iroda és dolgozószoba öt stílusban

Tevékeny életünk jelentős részét töltjük a munkahelyünkön, ezért fontos, hogy otthonos, praktikus és kellemes környezet vegyen bennünket körbe. Tekintsünk be a most trendi irodabútorok és dolgozószobák világába!

Ez az irodabútor melegséget sugároz, egy olyan tér, ahol szívesen töltjük a munkaidőként megszabott perceinket.  A vidám és színes kiegészítők csak tovább fokozzák a hangulatosságát és a praktikus elosztással minden irodai eszköznek jut itt hely.

 Stampa modell a kikában - Coimbra kőris árnyalatban 

Érdekes látni, hogy ugyanaz a bútor szett szürke kiegészítőkkel milyen elegánsnak hat!Maradjunk picit a szürke színnél, hiszen akik szeretik a semleges hátteret és az átláthatóságot, melyek segítenek a koncentrálásban és a hatékony munkavégzésben azok szívesen választják ezt a színt.


Vito Web összeállítás a kikából

Érdemes azonban mégis egy kis mozgalmasságot becsempészni ebbe az irodába is. Ebben segít a most divatos motívumok közül a kaktusz zöldje, hiszen élettelivé varázsolja a teret, akkor is, ha most csak jelképesen jeleníti meg számunkra a növényvilágot. Most követezzen egy igazán bátor és formabontó irodabútor, ami emlékeztethet bennünket akár a régen volt utazókofferek világára is, de a fém élek és a fémfogantyúk az ipari stílus kedvelőinek fantáziáját is felkelthetik.

Opium modell bőrhatású bevonattal

Ha kevés hely áll rendelkezésre vagy esetleg otthonról dolgozunk, de mégis szeretnénk, hogy minden kényelmesen kézre essen, akkor ez a  kialakítás ideális lehet számunkra. Ha pedig munka közben fel-feltekintünk, akkor ezek a kedves mondatok inspirálhatnak bennünket.

Profi íróasztal fehér és Havanna cseresznye árnyalatban

Hajlamosak vagyunk beletemetkezni a munkába és elfeledkezünk a megfelelő folyadékbevitelről, mely ideálisan, felnőtt ember esetében napi 2-2,5 liter lenne. Ez a szám elég magasnak tűnik, és ahhoz, hogy ezt elérjük folyamodhatunk apró trükkökhöz is.

Ezért válasszunk olyan poharat vagy csészét, mely vidám színével és divatos motívumával felhívja magára a figyelmet, és így biztos eszünkbe jut az elfejtett teázás vagy a kihagyott vízivás.

A flamingó, az ananász, a kaktusz motívum vagy a levelek zöldje az idei év nagy slágerei lettek!Share:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Decolady | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig